Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » Nette güç birliği ve ortaklık

://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 14.10.2000   #91 (permalink)

Yer: Beykoz-İSTANBUL

Bence Tosuba'nin fikri güzel olabilir. Çünkü bende Fatih Ormanı'na sevgilimi götürmüştüm. Hakkaten cok güzel yer. İstanbul'da böyle güzel orman alanı bulamazsınız. Hava şartlari iyi olursa neden olmasın?
kavacikli şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 14.10.2000   #92 (permalink)

Yer: istanbul,Turkiye
Evet Birlikte çalısmak için amator ruhlu arkadaslar varsa bana yazsın
sıte su www.yardimtr.cjb.net amatorce ama olur biriler bu sıtede
Engin SEViM şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 14.10.2000   #93 (permalink)

ScottJr's Avatar

Yer: Istanbul-Turkey
Sizin bu piknik konusunda gercekten ciddi oldugunuza inanamiyorum
Konu biraz daha bu havayla giderse bu toplanma bir bulusmadan ote senlige gidecek.
Neticede ilk tanisma fasli olacak ama, her durumda toplanmanin asil amaci bu konunun basligi.
Bulusmayi bir hotelin konferans salonunda kokteyl havasinda vermeyi dusundum cunku;
Sessiz, herhangi bir dis ortamdan etkilenmeksizin rahatca fikirlerin oturulup paylasilabilecegi bir ortam olsun istedim. Tanisma, ufak bir eglence moduna elbette girilecek. Yani hatta bu kokteylden sonra yeterinde kaynasanlar bara da ucurabilirler kendilerini Falan filan..Bunun masrafi bahane ediliyorsa da, en fazla 15 milyon giris ucreti oalcak, bu da bize koymasa gerek diye dusunuyorum; bunu yetistiremeyecek olanlar da dert etmesinler yine
Herneyse, ben gene israri surduruyorum Euro plaza hotel'de bir kokteyl fikrine, cunku konu biraz daha ilerlerse 29 ekime kadar 15 sayfa mesaj yazmis oalccagiz ve ben gene kimlerin gelip kimlerin gelmedigini bilmiyor olacagim
Saygilar
ScottJr şu an çevrimdışı  
Old 14.10.2000   #94 (permalink)

shogun's Avatar

Yer: İstanbul/Türkiye
zukattjr ben de geliyorum thanx to unlucky

arkadaşlar scotta katılıyorum. picnic ortamında olay çok dağılıyor buna bizzat tanığım. Sakin rahatça konuşulabilecek bir ortam olsun. ama oteldir cafedir bişeydir bilemem. yinede otelde bu işlerin daha verimli olacağı kanaatindeyim
shogun şu an çevrimdışı  
Old 14.10.2000   #95 (permalink)

Loco's Avatar

Yer: Istanbul
Yaw düşünelim derken benim kastım piknik deildi )

Aslında yine en temizi konferans salonu galba..

Loco şu an çevrimdışı  
Old 14.10.2000   #96 (permalink)

Yer: Istanbul
Zoque ile konuştum da bunu geleneksel hale getirebiliriz

Geleneksel Zoque Topluluğu Şenliği

------------------
--
LeventBali
1kB.org
BedavA.com
tuRkmasteRs.org
aziL şu an çevrimdışı  
Old 14.10.2000   #97 (permalink)

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>27 Ekim, veya sonraki birkac hafta icinde herhangi bir gun(ortak kararlastirilabilir) ufak bir tasarimcilar kokteyli organize edebilirim sanirim, Istanbulda, orta yerde 4 yildizli bir hotelde; Taksim Plaza , Sehzadebasi Yigitalp, Taksim Madison Hotel olabilir. Fakat boyle bir ise girebilmek icin en azindan 20 kesin katilimci isterim.
Bir seyler yapmak icin ici kipirdayanlar, belki bu sekilde kendimizi tatmin edebiliriz? <HR></BLOCKQUOTE>

hemen bir aciklama getireyim .) geleneksel dogru kelime olabilir mi tam bilemiyorum. scott'un yaptigi öneri bir tasarimcilar toplantisiydi. ama konu gittikce forumdakilerin bir bulusup tanismasina dönüsüyor. belki kendisi bu organizasyonu zoque ismi altinda olmadan yapmak istiyor gerci benim de aklim karisti. simdi bu kadar mesaji okuyup kim ne diyor diye tek tek incele... ama düzenli araliklarla yapilan bulusmalarin olmasini gercekten cok isterim. o yüzden Istanbul'da oturan arkadaslarin konuya daha bir özenle sahip cikmalarini istiyorum. bu ilk bulusma basarili gecerse devami da gelir elbet.
Old 15.10.2000   #98 (permalink)

Selam;
Forumu izleyip/sessiz kalan bir arkadasiniz olarak musadenizle bende fikrimi soylemek isterim.

Sevgili Scott'un ilk onerisi bence daha mantikli idi.
Bu bulusma/toplanti bir conferans salonunda gerceklesmeli ve gayet profesyonel dusunulmeli.
Benim tanidigim kadariyla su forumda bir cok arkadasimiz bir sirkette web tasarimcisi olarak calisiyor / kendi isini yurutuyor ve Turkiye'de ki web tasarimcilar arasinda taninip bilinen kisiler ve yine bizlerin/hepimizin hic kimseden eksik bir yani yok.

Bazi umutsuz mesajlar okudum ve gercekten uzuldum. Neden ? Neden hep kendimizi bir alt kategoride goruruz?
Bunun mutevazilik ile bir alakasi yok bunu percinleme/sevk icin soyluyorum. Belki size klasik gelebilir ama gercekten istersek yapabiliriz ve bunu geleneksel halede donusturebiliriz. Buyuk bir otelin conferans salonunda gayet guzel bir sekilde de yapabiliriz/YAPMALIYIZ.

Conferasn salonu gibi bir ortamda sicakligin esimile olacagini okudum merak etmeyiniz bizler sicak kanli insanlariz gerekirse seminerleri bile kaynatabiliyorsak (yanlis anlasilmasin) bir conferans salonundaki bulusmayida gayet cazip ve sicak hale getirebiliriz.

Bu ilk bulusmayi/toplantiyi zaman+imkan+katilimci sayisi nedeniyle bir tanisma toplantisi havasinda gecirebiliriz. Ama ikinci (ornegin 6 ay sonra) daha guzel imkanlarla web Teknolojisi/Stratejisi + vs uzerine slayt gosterili kokteylli bir seminere / conferansa cevirebiliriz / CEVIRMELIYIZ.

Lutfen bunu yuksekten atma olarak yorumlamayin. Yapabiliriz/YAPMALIYIZ. eger Turk web Tasarimcilariyiz ve Turk web Tasarimcilarinin kalitesini gostermek istiyoruz diyorsak / demiyorsak bile bunu yapmaliyiz. Acikcasi web "Master" (uyuz olurum bu kelimeye) yas ortalamasinin 15'e dustugunu goz onunde tutacak olursak bu organizeyi devamli ve daha kalitali hale donusturme zorunlulugunu hissedebiliriz. orta okul 2. sinifa giden kardeslerimizin ufuklarini acabilecek veya yardimci olabilecek bir seyler yapabilirsek ne mutlu bize.
Kendimiz icinde gecerli bu forumun yas ortalamasinin 23'un uzerinde olduguna inanmiyorum. Hem kendimiz icin hem kardeslerimiz icin bir seyler yapma dilegiyle...

Selam,sevgi ve saygilarimla
Yusuf Arif Aydogmus
Fora Iletisim Hizm. Ltd.
web Design Dep. www.fora.com.tr
Bilgisayar_Operatoru şu an çevrimdışı  
Old 15.10.2000   #99 (permalink)

Yer: Ankara,Turkey
Fantezi güzel birşeydir değilmi Uçak kiraliyalım orda yapalım toplantı ve tanışma faslını

10 bin Fit havada bir toplantı almanyadan zoque abimizide alırız )

kalın sağlıçakla,Uğurcan
www.ugurcan.com
ugurcan şu an çevrimdışı  
Old 15.10.2000   #100 (permalink)

shogun's Avatar

Yer: İstanbul/Türkiye
Bu dediğine katılmamak gönül vermemek mümkün değil bilgisayar operatörü. Sitebuilders grubundan ne eksiğimiz var?
shogun şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

ortaklik , birligi , guc , nette

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 00:53.