Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » Nette güç birliği ve ortaklık

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 15.10.2000   #101 (permalink)

Yer: izmir

uçak? kokteyl? otel? lobi? arkadaşlar maddi durumunuz iyi galibem? ben düşünüom nası denkleşireimde yol parasını gidem diye sizde uçuonuz yaa ... şurada kaçgün kaldı ? ama lütfen bir organize olsun isterseniz bu olay.
artı fazla uçmayalım şimdilik mütevazi bir şekilde bir yerde toplansak ..
ya tabii ki bende isterim şanımıza yakışır bir şekilde ses getirecek şekilde bir toplantı ama herkesin maddi durumu aynı deelki. :=((

dark şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 15.10.2000   #102 (permalink)

Yer: TRABZON
Şimdiden sizlerler tanısmak için sabırsızlanıyorum.

En cokta forumdaki görevli abilerimizi merak ediyorum

Valla bu kadar konustuktan sonra eğer yapmazsanız bana cok kötü örnek olursunuz ona göre )))))

yepnew şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 16.10.2000   #103 (permalink)

oklavuz's Avatar

Yer: Adana/TR
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle 2-3 gündür yoktum nette ve bugün kontrol edebildim yazdıklarınızı...
Şu anda istanbuldayım
Gördüğüm kadarıyla bu iş bayağı uzadı yer bulunması bakımından yani..
Bence;
1-Bu toplanmanın amacının ne olduğunu net olarak bir ortaya koymamaız lazım bence..bu bir...
2-Yer konusunda benim ve kavaciklinin demek istediği şuydu;
a-Daha sıcak bir ortamın gerekliliğine inanmış olmamız ne de olsa birçoğumuz daha ilk kez buluşacağız....
b-ve maalesef maliyet durumu meselesi bunu şahsen ben kendi adıma düşnmedim her ne kadar ben de gariban bir öğrenci olsamda.
Henüz webmasterlik konusunda profesyonel değilim.buna da zaten çok uzun süre ister..
(profesyonellikten kastım;(bildiğiniz üzere)işini çok iyi yapmak değil,bu işten para kazamak ) ve bunun için benim çok yol almam gerektiğini daha önce söylemiştim
her türlü maddi zorluğu göze alıp gelmek için kendimi zorluyorum.(zorluk diyorum çünkü;15 milyon benim için en az bir hafta 10 günlük geçinme parası demektir bunun alay edilecek veya küçük düşürülecek biryanının olmadığına sizlerin de inandığını biliyorum... benim başlattığım ve önerdiğim bu faaliyete gelmem lasım diye düşünüyorum bir yandan da.
c-Bir de diğer illerden gelmek isteyen arkadaşları da bir düşünmek lasım mali açıdan.
3-Bunun geleneksel hale getirilmesine gelince;neden olmasın ama önce şu birincisinin altından yüzmüzün akıyla çıkalım.
Şu anda kaç kişi olduk bilemiyorum ama ayın 30'u gittikçe yaklaşıyor ve sayıyı tamamlama işine yoğunlaşalım bence bir an önce bunu da onur takip ediyor sanırım bize de burdan bildirirse sevinirim.
çok uzattığım için özür dilerim sonuçta güzel bir cafe ya da bir 4 yıldızlı otel olsun ben varım....
son olarak onur'un yer ayarlamak için verdiği emeğide düşünmek lazım...
affınıza sığınarak birşey daha belirtmek istiyorum;oraya gelecek her kişi aynı seviyede olmayacak (webmasterlik bilgisi açısından) buna örnek olarak kendimi rahatlıkla verebilirim :-))
yani bu kadar işi uzattım ve gayet ciddi bir duruma getirdim herkes beni gayet yeterli sanmasın bu işte henüz 3 aylık bir geçmişim var bu alemde
uzattığım için tekrar özür dilerim...
Saygılar.....
oklavuz şu an çevrimdışı  
Old 16.10.2000   #104 (permalink)

Yer: İstanbul, TR
ocal.net klan toplantısından sonra, şimdide zoque.com klan toplantısı dimek
jeologic şu an çevrimdışı  
Old 16.10.2000   #105 (permalink)

ScottJr's Avatar

Yer: Istanbul-Turkey
Bugun The Euro Plaza Hotel'in konferan salonunu ayarladik gibi bir sey oldu, neredeyse kesin anliyacaginiz.. Isin guzel tarafi ise su: Baska bir hotelde, 4 yildizli bile olsa, 30 kisilik bir grup icin kisi basi maliyeti yaklasik 35-40 milyon olurdu. Euro Plaza'nin calistigim sirketin bagimsiz hoteli olmasi, bu yonde isi kolaslastiriyordu, bu sebeple ben de bir hotelin konferans salonu olsun demistim..
Maddi yonden sIkIntisi olanlar dert etmesin, olusan acigi kapatabiliriz yeterli sayiya ulasilirsa, ki oyle gozukuyor. Su an yaklasik 20-25 kisi gonullu gibi gorunuyor buradan. Ama yeri maximum 30 kisilik ayirtiyorum muhtemel eksiklikleri dusunerek. Aksama dogru kesin sonucu ve tam ayrintilari zoque.com giris sayfasindaki news'den okuyabilirsiniz.

Levent'in fikrine gelince; super olur bence. Hakikatte gercekten de bu bulusmanin sadece zoque forum dostlarinin bulusmasi olsun diye organize etmemistim, hatta forumla alakasi olmayan tasarimci ve grafiker biriki arkadasimi da davet ettim. Ama bu bulusma dahil, bundan sonrasi icin harika bir organizasyon olabilir bu. Bu arada kokteylin oyle ya da boyle, elbetteki basligi belirlendi "Geleneksel Zoque.com tasarimci ve katilimcilar zirvesi" (isin sakasi:P)
Son olarak, kesin gelecek durumda olanlarin bana lutfen isimlerini e-mail veya icq yoluyla bildirmelerini rica ediyorum, sayiyi buna gore belirleyecegim.
Hepinize mucks:P
ScottJr şu an çevrimdışı  
Old 16.10.2000   #106 (permalink)

shogun's Avatar

Yer: İstanbul/Türkiye
jeologic klan klana ortalık
shogun şu an çevrimdışı  
Old 16.10.2000   #107 (permalink)

aftermath's Avatar

Yer: İzmir, TR
isim "1. Official Zoque Zirvesi"
bunun tam turkcesi olsun ben ceviremedim

ben foto istiyorum bol bol yaklasik 30-40 tane
kimler yapabilir? fotografci arkadaslar var... en masrafsiz ozzy 'nin yapmasi uygun olur saniyorum digital cam ile. bir fotoda 2 dan az kisi bulunmamali 5 den fazla da olmamali bence. Kim olduklariyla ve bir cumle ile aciklanarak zoque.com da bir bolum acmak güzel olur.
gecmiste netin unluleri bir paintball turnuvasi zirvesi yaptilar.
bkz: http://eniac.aasgard.org/pb/

------------------
Saygilar,
aftermath

.......................
www.aftermath2000.org
.......................<!--

[Bu mesaj aftermath tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (16 Ekim 2000).]-->
aftermath şu an çevrimdışı  
Old 16.10.2000   #108 (permalink)

Yer: iST TR
official; resmi, yasal falan demek yani temsil etmeye yetkili falan..
tosuba şu an çevrimdışı  
Old 17.10.2000   #109 (permalink)

Loco's Avatar

Yer: Istanbul
ben de getirebilirim dijital kamera..
çok ii olmasa da bitane HP war..

eer lazımsa..

Sevgiler..
Loco şu an çevrimdışı  
Old 17.10.2000   #110 (permalink)

vain's Avatar

Yer: İstanbul, Türkiye
Merhabalar herkese, konu tam 8 sayfa oldu, ben henüz ilk mesajımı yazıyorum, çünkü hevesim kursağımda kalacak. Ben Ankara'da oturduğum için... onu geçelim, Mimarlık okuduğum için gelme imkanım olmayacak, tam sınavlarımın yoğunlaştığı haftaya denk geliyor buluşma günü (veya haftası) . Neyse, bir dahaki sefere inşallah. Bu seferlik haberleri sizlerden dinleriz, merakla bekliyorum neler olacak neler bitecek diye. Bol bol fotoğraf çekin, biryerlerde yayınlayın, bizde buralardan tanıyalım sizleri, ok? Sizlere iyi eğlenceler, sohbetler ve başarılı bir toplantı diliyorum, görüşmek dileğiyle.

------------------
|Ersin Koç - -- - -- - - -|-&gt; theSIGN
vain şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

ortaklik , birligi , guc , nette

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 04:39.