|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Mantıklı düşün, imkansızı iste sanırım böyle degildi ama neyse oklavuz bence önce sen kendi grubunu bir hayata geçirderim.Digerlerininde zamanı gelicektir ama biraz uçuşa geçtin gibi geldi.Bu sözlerimle seni incitmek istemedim eger böyle bir duygu oluştursa özür dilerim ama sanırm durumun biraz böyle... umut akyol sözlerini düşünmeme ragmen bir baglantı kuramadım söylemek istedigin neydi.Bu arada şu imza hoşta her seferinde bir bira açtırıyo bana yakında iflas edecez vallaSevgi saygı bendenizden sizlere armagan olsun... ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>>>>>kasif<<<<<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
bi ara cok takmistim "bitecegini bildigim bir a$ka meydan verir miyim?"
gerek izmirli olsun gerek istanbullu gerek ankarali pek cok arkadasla sabahlayarak ha$ince oturumlar düzenledik kücüktük, gecen yazdi, sonuca ulasmadi... hicbiri... herkes ilk basta ne diyorsa sonda da onu dedi. ben kitap yazdim, yayinlamadim. evet cok attim. neyse, yürüdügü yere kadar yürüsün birliktelikler. deneyim olarak geri gelsin. para mi gitti? para ile deneyim satin aldiniz diye düsünün. hicbiyerde satilmiyor. ben bulamadim. - kim diyo? - aftermath - neye dayanarak? sincap.net tasarimciligi turkvista ortakligi turkmasters yazarligi ve pek cok duyulmamis cünkü sonuca ulasmamis projeler. öngörü kazandirdi. daha bicok sey. ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen aftermath:
gerek izmirli olsun gerek istanbullu gerek ankarali pek cok arkadasla sabahlayarak ha$ince oturumlar düzenledik kücüktük, gecen yazdi, sonuca ulasmadi... hicbiri... <HR></BLOCKQUOTE> biraz yorgunluk ve sıkılmaca var galiba... her gün değişen ve gelişen birşeyler var... birebir takdir ve eleştirme yok. yaptığınız sadece size ve tanıdığınız bir kaç kişiye kalıyor... burada geniş bir ortam oluşturuldu. dikkat ettim burada foruma katılan herkes birer bülent boz birer zoque birer luna olmaya çalışıyorlar ve bütün dizaynlarını aynı şekilde yapıyorlar. burada istenen güç birliği oldu gibi ama ürünler hep bu ortamda eleştiriliyor ve onunla kalıyor. sayfayı gezen diğer bir kişi (yoldan geçerken gören diyelim) mail atarak olumlu veya olumsuz eleştirilerini esirgiyor... nette işbirliği nedir ki. işte zoque: yapılması zor birşeyi yaptı... daha da gelişecek... birileri bir şeyler yapıyor...herkes fikirlerini söylüyor...ve o birşey yapanlar iyi yönde etkilenip düzeltmeye çalışıyor... daha durun bakalım çok şeyler istemeyin hemen ... ben ilk geldiğimde (3 yıldır internette olmama rağmen) "vay be hiç birşey bilmiyormuşum" diyebiliyorum... ama şu anda [sayenizde] HTML ve Adobe konusunda bir çok şey öğrendim... biraz geniş düşünün lütfen... istekli olanlara ufak iş vererek onları da birşey yapmaya zorlayın... ondan sonra ortak çalışmalar düşünün... kısacası şu... sıkılıyoruz çok hızlı... birşeyler öğrenmeye çalışırken birşeyler daha çıkıyor allak bullak oluyoruz... karar veremiyoruz...hadi bir karar verin bizlerde azar buçuk gücümüz yettiğince yardım edelim... anlatmak istediklerimi anlatabildim umarım... SAYGILARIMLA ------------------ B.Erdem DEDEOGLU ----------------------- Buradaki en acemi kişilik |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen aftermath:
bi ara cok takmistim "bitecegini bildigim bir a$ka meydan verir miyim?" gerek izmirli olsun gerek istanbullu gerek ankarali pek cok arkadasla sabahlayarak ha$ince oturumlar düzenledik kücüktük, gecen yazdi, sonuca ulasmadi... hicbiri...<HR></BLOCKQUOTE> sonuca ulasmayan tirnak icindeki cümle üzerinde yapilan tartismalardi. Projeler degil. Yanlis anlasilma olmasin ![]() ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: Adana/TR
|
Arkadaşlar hepiniz gerçekten doğruluk payı olan sözler söylüyorsunuz aslında şu anda bu forumda bir öz eleştiri yaptığımıza inanıyorum.Fakat bir başka yönden bakacak olursak söyledikleriniz hep aynı kapıya çıkıyor gibi geldi bana ben buna "önyargı"dersem herhalde yanlış olmaz!!!
Farkında mısınız hep basma kalıp ve bilindik cümleler kuruyoruz belki 1000 defa tekrar edildi bu sözler ve hiçbir sonuca varılamadı ama yinede bu tür adımlara gereken ilginin gösterilmesinin taraftarıyım bunun hiç kimseye bir zararı olmadığı görüşündeyim... arap-kadri sözleri gerçekten doğru hep aynı kalıplar etrafında dolaşıyoruz ama bunu kırmamız için tartışmalıyız daha çok görüş alışverişi yapmalıyız.... bazılarınız benim uçtuğumu düşünüyor bu onların tarafından bakıldığında öyle görüldüğünden bence,belki ilk defa böyle bir konudaki forumda yeraldığımdandır fazla heyecan duydum veya buna benzer bişey... ama ben bunu hep söylüyorum başarıya ulaşmak için amatör ruhun,amatör düşüncelerin,amatör bakışların önemini kavramalıyız ben böyle düşünüyorum .. biraz fazla uzattım konuyu dağıttım belki de anlaşılması zor bir mesaj oldu özür dilerim Yani kısacası ben açmış olduğum bu konun yeterince ve samimi şekilde tartışılmadığını düşünüyorum zaten okullar da açılıyor bundan sonra işler çok daha zorlaşıyor belki diğer yaza kim bilir!!!............... |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen oklavuz:
zaten okullar da açılıyor bundan sonra işler çok daha zorlaşıyor belki diğer yaza kim bilir!!!............... <HR></BLOCKQUOTE> Hoppalaaaaaaa işte şimdi olmadı oklavuz hani konunun başında "biz böyle söyleyenleri çok gördük" türünde laflar sarf eden arkaşlar vardı ya inan senin bu sözünden sonra onlara tamamen hak veriyorum. Yani nedir bu çocuk oyuncagımı, bir düşünce koydun ortaya şöyle şöyle yapıcam dedin bende en azından kendi adıma ne güzel bişey yapıyor dedim ve vaktim olmadıgı için en azından buraya yazdıgım yazılarla bu oluşuma destek vermek istedim ama sen şimdi kalkıpta yukarıdaki cümlerleri yazarsan kusura bakma ama bu konunun başında yazan arkadaşlar yerden göge haklıymış demek düşüyor banada. iyi çalışmalar .. ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º >>>>>>kasif<<<<<< º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
ortaya bir elma koyduk... dolanıp duruyoruz etrafında... ne yapalım diye... bu tartışma biraz istemkar devam ediyor... herhangibir tartışmadan daha da öte herkes benim gibi kendini eleştriyor farkında olmadan... hadi bunu itiraf.com a taşıyalım, bize özel bir alan açsınlar. ![]() yoksa birşeyler olacak diye değil tartışalım öğrenelim diye yazışıyoruz... doğru değil mi ama bu konun yeri small talk olsun buraya yakışmadı. ------------------ B.Erdem DEDEOGLU ----------------------- Buradaki en acemi kişilik |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Bu kadar hararete girmemiz yersiz..
Aklinda fikri olan, projesi, dusuncesi olan durmasin yaysin bu proje ve fikre katilanlar da eger yapacagiz diyorlarsa yapsinlar. Ben kendi adima bir suru projeye girdim, bunlardan biri de Graphart'ti. Amac isi basarabilecek kaspasitede dostlarla guzel bir design studio olusturmakti. Disaridan o kadar basarili gorunmesine ragmen ben harici kimse tarafindan el uzatilmadi. Ticari bir sirket kimliginden disari cikarmaya calistim gene olmadi ![]() Ve iste yeni fikrimi anadolu ajansin roportaji esnasinda iletmistim ve hazirlaniyorum, graphart acilirken de soylemistim tekrar soyluyorum Ocak 2001 e kadar bu sirket artik bir tasarimci&coder&grafikerler dernegi haline girecek. Bir tip community... Lemi'ye sadece tiklatmistim red cevabi almadim, bu isis aslen yurtdisina dondugumde k10k gibi bir proje olarak dusunmustum, varsin turkce k10k olsun dedim kendi kendime sonra, bakalim neler cikacak ortaya... Diyecegim su ki, lafta birakmayin bir seyi, "yapalim" kelimesini kullandiginiz an yapin... ------------------ Saygilar, sevgiler, Onur ------------------------------ . : A n o d y n e :IN: M o t i o n : . ------------------------------ |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!