|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
Arkadaşlar aslında bu işler için bir yerde toplanmaya yada işbölümü yapmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Bu forumda adı geçen file manager programıyla şifreyi bilen herkes siteye kendi katkılarını ekleyebilir. önemli olan birinin bir omurga hazırlaması. Bu işide oklavuz yaparsa ilk adımı atmış olur. önce o cgi kurar sonra omurgayı hazırlar. şifreyi ilgili arkadaşlara verir. böylece herkesin online müdahale edebileceği bir ortak site yapılabilir.
------------------ ©¿© |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Adana/TR
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen kasif:
Hoppalaaaaaaa işte şimdi olmadı oklavuz hani konunun başında "biz böyle söyleyenleri çok gördük" türünde laflar sarf eden arkaşlar vardı ya inan senin bu sözünden sonra onlara tamamen hak veriyorum. Yani nedir bu çocuk oyuncagımı, bir düşünce koydun ortaya şöyle şöyle yapıcam dedin bende en azından kendi adıma ne güzel bişey yapıyor dedim ve vaktim olmadıgı için en azından buraya yazdıgım yazılarla bu oluşuma destek vermek istedim ama sen şimdi kalkıpta yukarıdaki cümlerleri yazarsan kusura bakma ama bu konunun başında yazan arkadaşlar yerden göge haklıymış demek düşüyor banada. iyi çalışmalar .. <HR></BLOCKQUOTE> Kasif beni yanlış anladığını düşünüyorum okulların açılması ve ve işlerin bu nedenlere zora girmesi benim açımdan değil diğer arkadaşlar açısından sorun olabileceğini düşündüğümden... Benim bu projelerin daima arkasında(özellikle benim başlattığım bu projenin gerçi tam olarak başlamış da sayılmayabilir ama...)olduğumu bilmenizi isterim.. Diğer yandan "biz çok gördük böylelerini" diyen arkadaşlara da haksızlık etmek istemiyorum benim bir amacımda bu arkadaşlarımızın da sonuca varan ve istediklerini ve aslında desteklediklerini bildiğim bu tür atılımlara katılmasını sağlayabilmek.... Ayrıca benim asıl anlatmak istediğim şeyi voodoo özetlemiş kendisine teşekkür ediyorum.... inanın bu kadar tartışılması ve hüsrana uğramasına rağmen bu konuya bu kadar geniş katılımın sağlanması beni mutlu etti demek içmizde kalan bişeyler var.... bunu görmek de güzel Saygılar |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Adana/TR
|
Kalkadoon öncelikle sana teşekkür etmek istiyorum uzun zamandır bu topicte yazdığım son mesajdan sonra bişey yazılmıyordu nedenini bilemiyorum tabii ama en azından bir kıpırdanma yarattın şu anda.
Umudum iyiden iyiye kırıldı doğrusu bu konuda bu iş olmayacak gibi önerin de gayet güzel bu öneri konusunda bir kaç kelam etmek isteyen varsa onları da dinleyebiliriz.. saygılar... |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: Kırşehir
|
merhaba arkadaşlar öncelikle yapmaya çalıştığınız şeyi olumlu buluyorum ve destekliyorum sadece bir kaç şey söylemek istiyorum çünkü böyle bir oluşumda daha önce bulunmuştum. Daha önce başka bir forum sayfasında böyle bişey yapıldı ve baya kalabalık olduk fakat insanlar yanyana yani aynı ortamda olmayınca ya da bir tasarım şirketi falan gibi para amaçlı olmayınca birde kalabalık olunca fikir birliğine varmak çok güçleşiyor. çünkü kimse kimseyi tanımıyor, kafası bozulan çekiliyor herkez kendi kafasına göre bişeyler yapmaya çalışıyor.biz baya ilerlemiştik hatta domaini falan da aldık fakat fikir üretme konusunda olağanüstü başarılı olanlar iş oturupta içerik hazırlamaya gelince bir bir kayboldular şu anda maalesef başka bahara kaldı... sadece bu işin olumsuz yönlerini söylemeye çalıştım ama bu proje gerçekleşsin veya gerçekleşmesin hiç kimse kaybetmez kazandırdıkları şu olur:
1- Eğer ciddiye alınırsa takım çalışması 2- Teknikler 3- Kendi görev aldığın alanda bilgi birikimi ve tecrübe bence bunlara değer. sadece bildiklerimi aktarmak istedim. ------------------ Saygılar eXe-LaNcE |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!