|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Buyrun kayda degecek guzel bir oneri, Istanbul'da olanlar ve olabilecekler icin:
Fikrim su; 27 Ekim, veya sonraki birkac hafta icinde herhangi bir gun(ortak kararlastirilabilir) ufak bir tasarimcilar kokteyli organize edebilirim sanirim, Istanbulda, orta yerde 4 yildizli bir hotelde; Taksim Plaza , Sehzadebasi Yigitalp, Taksim Madison Hotel olabilir. Fakat boyle bir ise girebilmek icin en azindan 20 kesin katilimci isterim. Bir seyler yapmak icin ici kipirdayanlar, belki bu sekilde kendimizi tatmin edebiliriz? ![]() Fikri olanlar ve ciddiyetle olaya bakanlar bana icq yoluyla ulasabilirler ------------------ Saygilar, sevgiler, Onur ------------------------------ . : A n o d y n e :IN: M o t i o n : . ------------------------------ |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
|
Etti iki..Diger 18..??
![]() Cok umutlu oldugumu soyleyemiyecegim, ama elinde Istanbul'da olup da ortak bir gunde her haftasonu gittikleri taksime bir kez de bir kokteyl icin gitme fikri kotu bir fikir sayilmasa gerek... ![]() ------------------ Saygilar, sevgiler, Onur ------------------------------ . : A n o d y n e :IN: M o t i o n : . ------------------------------<!-- [Bu mesaj ScottJr tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (04 Ekim 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
|
Onurcum ( ScottJr ) İccek miyiz Taksim de? Beyaz $arap olursa ben de varim... :P
------------------ JarusaLem E icicez tabe ama meyva suyu:P Beyaz sarap da soleris dert etme ademcim saka bir yana seni de ozledim be![]() neden 2 ediyor Onur? Fenerlimisin? eheuh sayamiyosun ? icq dan nulasin demisin ulastik ama sallamiyosun galiba ![]() ehem..evet fenerliyim,hehe. Ama sayabiliyorum tosubacim ve ben bu sayiyi sen bana mesaj atmadan once yazmistim )katılmak isteyenler buradan da bildirirse iyi olur bizim de haberimiz olmuş olur yani yanılıyor muyum? Guzel fikir ![]() Bekliyoruz dostlar ![]() ------------------ Saygilar, sevgiler, Onur ------------------------------ . : A n o d y n e :IN: M o t i o n : . ------------------------------ |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!