|
|
#62 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
yahu gelen herkes projede görev alcak diye bir şey yokki! Ben proje de görev almak için gitmiyorum, Scott Jr. da proje ye 20 kişi gerekiyor diye en az 20 kişi gelmeli demiyor. Sadece bir araya gelmek amaç tabi bu konunun amacı da oklavuz un belirttiği gibi beraber çalışmka falan, gelenler projeye katılcam diye gelebilir ama katılmak istemeyenler gelmemezlik etmesin, olmasski ama...
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) |
|
Yer: Adana/TR
|
Tosuba'nın dediklerine aynen katılıyorum...
amaç proje'ye katılma-katılmama olayı değil ben de "aman bi proje çizicez orda ben de buna katılıcam" diyerek bir hayaller içinde değil sadece tanışmak,bilgi alışverişinde bulunmak ve bu forumdaki gerçekten çok güçlü olduğuna inandığım topluluğun gücünü yakından hissetmek için gidiyorum bilmem anlatabildim mi tosuba... Istanbul'da olan ve olabilecek herkesi bekliyoruz.. Saygılar.. <!-- [Bu mesaj oklavuz tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (12 Ekim 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
umut'um zaten sadece plan yapıyon bi de şu planını uygulasan seni kutlayacağım can-ı gönülden. Bu arada aklıma geldi Ankara izlemede kalmasın gelsin Istanbul' a katılsın organizasyona, Skatimin 20 kontenjanı daha rahat dolar, bizde size iadeyi ziyaret yaparız Ankara'ya. Şahsen ben 2-3 kişiyi seve seve konuk ederim İstanbul'da uyku tulumunda uyayabilirlerse ehe.. ciddiyim yaf daha yakından izleyin
|
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
selamlar ben bana kesin mutlaka görev verindemiyorum ki..verilirse alırım talep ediyorum sadece .. ayrıca foruma katılanlarlada tanışmak istiyorum..buluşma yeri ve zamanını kesinleştirirseniz bende gelip tanış olmak istiyorum...
|
|
|
|
|
|
#68 (permalink) |
|
keske zamanim (+para) olsa da bende gelebilsem
bulusma tarihi 27 ekimdi, degil mi?
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
evet umut ben izmirden gelmeyi düşünüyorum
ya gerçekten herkez gelse en azından zorlasa imkanlarını çok güzel bişi olar bu yaa... bu arada foruma izmir den katılan varsa benimle temasa geçebilirmi?? |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!