|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir,türkiye
|
Selamlar herkese bana yardımcı olursanız sevinirim. Problemim şu, Access ile yapılmış ve veri tabanını kullanan bir muhasebe ve stok kontrolü programını uzaktaki bir bilgisayar ile kullanmak yani evofis olayı Anyware i denedim çok yavaş kaldı başka bir çözüm oluşturabilirseniz sevinirim ------------------ İyi çalışmalar dilerim |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
anladığım kadarıyla bir bilgisayara başka bir bilgisayardan erişim sağlamak istiyorsunuz. bunu yapabilmeniz için ofisteki bilgin 24 saat açık olması lazım. böyle olduğunu düşünerek size remote administrator adlı bir program öneriyorum. http://www.famatech.com/
Bu program her iki bilgisayarada kurulur. ofisteki bilgisayarda ayarlar yapılır. ör: port şifreleme. şifrelenen porta evdekiyle bağlanılır ve ofistekinin ekranı evdekinde belirmeye başlar. Fakat bu programın hızı evdeki bilgisayarınızın ve ofistekinin modem hızıyla doğru orantılı olacaktır. denemenizi tavsiye ederim. ------------------ ©¿© |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: izmir,türkiye
|
mesajlarınız için teşekkürler ASP benim için çözüm oluşturmuyor fakat vodoo nun dediği programı deneyeceğim ama anywareden yavaş kalma ihtimali yüksek gözüküyor.Makinanın birini server yapsak nasıl olur çözüm olabilirmi ve de bu işi yani access i nasıl web te kullanabilirim.
------------------ İyi çalışmalar dilerim |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!