|
|
#1 (permalink) |
|
Herhangi bir yazıyı link yaparken, mouse ile üzerine gelince yazının renginin değişmesini (aynı zoque.com'daki linklerde olduğu gibi) nasıl sağlarım? Tabii mümkünse linkler underline olmasın. Bu arada belirteyim, Macromedia Dreamweaver 3 kullanıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
forumd CSS ve a hover kelimelerini aratirsan gerekli bilgilere ulasabilirsin.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Turkey/Istanbul
|
css
şu CSS kodlarını head tag'i içine yerleştir, biraz oyna, ekle/çıkar, tasarımına uygun hale getir. ben de yeni öğrendim aslında bu işi ve homesite'nin CSS editörünü bu kodlarla oynarken kullanmanı tavsiye ederim.
------------ <style type="text/CSS" media="screen"> <!-- a:link { text-decoration: none; font-weight:none; cursor: none; color: 689cd0; } a:visited { text-decoration: none; font-weight:none; cursor: none; color: 689cd0; } a:hover { text-decoration: none; font-weight: none; color: White;} h1 {font-family: Tahoma;font-size: medium;font-weight: bold;color: #0066a1} h2 {font-family: Tahoma;font-size: small;font-weight: bold;color: #0066a1} h3 {font-family: Tahoma;font-size: 8pt;font-weight: bold;color: #0066a1} TH {font-size:8pt;font-family:Tahoma;} TD {font-size:8pt;font-family:Tahoma;} DD {font-size:8pt;font-family:Tahoma;} dl {font-family: Tahoma; font-weight: bold; font-size: 8pt } B {font-size:8pt;font-family:Tahoma;} textarea {font-size:8pt;font-family:Tahoma;} input {font-size:8pt;font-family:Tahoma;} --> </style> --------- http://www.gizem.ulkesi.com/ |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
bende açılıyor nedense ?
( oky babaannene selamımı söle .. fişi iyi çekmiş ellerinden öperim hehehe ... )
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
aynen :)
Alıntı:
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |