|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Evet ikisinde de tasarımlar benim... fakat iaornekal' arkadaşlar hazırladı. Kendileri PHP üzerine aşmış kişilerdir. İkinci sistemi ise ASP ile ben hazırladım... Ekran görüntülerini müsait bir vakitte göstermeye çalışırıım. Şu an ia nın şifreleri falan yok bende. Ancak öbürü açılınca gönderirim. ia' yıda ayarlayabilirsem olur.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yahu iyi ki biz okulları falan zamanında bitirip kurtulmuşuz... Ben olaya biraz daha nostaljik yaklaşayım diğer arkadaşları kızdırayım
![]() Liseydeken okulun 8088 leri vardı... 12 taneydi sanırım HD falan yoktu... ve akşama kadar 5,25 lik disketleri sok çıkart uğraşıp dururduk. Oyun oynamak için EGA driver falan yüklerdik. vs vs Evde ise bir adet C64 vardı... Babam kendince muhasebe programları yükler bu bilgisayarın gerçekten muhasebe konusunda işe yarayıp yaramayacağını düşünürdü... Sene 1986 ydı galiba.... O zaman bana "Ey dostum baban evde C64 ile uğraşıp notlarını görecek " deseydi (ki babam işi gereği Tokat'ta ben ise okulum gereği Ankara'da idim) vereceğim tek bir cevap vardı: -Hade len... Şimdi ise... -Vay be ! Nereden nereye... Eline sağlık SOUL,
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Soul kardeş, güzel bi iş, tebrikler, ama ben bir bu kadar teşekkürü ve tebriği de geniş vizyonu itibariyle bu ilkokula sunmak istiyorum. eer her okul böle olsaydı, konuştuumuz internet yasası davasını konuşmamıza bile gerek kalmazdı.
gönülden tebrikler. K.
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Re: halen açmıyor bende..
Alıntı:
Bence de okula tebrikelr ancak okulun olaya yaklaşımı daha çok şöyle ![]() Para çok ve yenlik istiyoruz Bu ne kadar gerçek olsa da gene de büyük bir yaklaşım ben de katılıyorum size...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!