|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Arkadaşlar üşenmez şu siteye bir bakarsanız sevinirim http://www.iaornekal.k12.tr eğer siteyi görebiliyorsanız ne güzel ancak ben göremiyorum ve sağ tuş view source yaptığımda bütün kodlar orada duruyor. Bunun bir sebebini bilen varsa yardım etsin lütfen. IE5 ve IE5.5 ile baktım. BAzı yerlerde gördüm özellikle IE 4 ile... Lütfen görenlerde gördüklerini belirtirse sevinirim
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
GÖRÜNTÜ
http://www.iaornekal.k12.tr/sdsdds
dene sonra 404 verince tarayıcının geri tuşuna tıkla.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
sağolun...
stalker 404 konusuna gelince sağol onu bende biliyorum dostum ama ... sorun o değil sorun bu sayfa bazı bilgisayarlarda gözüküyor bazılarında ise boş sayfa çıkyor ama yorum için sağol... ![]() Acaba server dan felan PHP veya APache ile ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum çözemedim hala
|
|
|
#5 (permalink) |
|
buna benzer bir problemle bende karsilasmistim, PHP.org.tr ve ocal.net sayfalarinda. IE ile sadece quell code'u (blank sayfa) görebiliyordum ama NS ile tüm sitede problemsiz bir sekilde dolasabiliyordum. yeni tasarimlarina gecmeleriyle beraber bu problem bir daha olusmadi.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
ben de ie 5.0 ile sorun olmadan goruntuleniyor.
Bir sorum var,sol alttaki ogrenci takip ile veliler cocuklarin notunu da gorebiliyorlar mi? Yani karne uzerinde oynamalarin yapilabilecegi gunlerin "İlhami Ahmed Örnekal İlköğretim Okulu" için geride kaldigini soyleyebilir miyiz? Bir sorum daha var: Ogrenci takip sistemi icin acaba hangi PHP'yi kullaniyorsun? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Evet...
İlk başta herkese teşekkürler.. Gerçi hala gerçek sorun sebebini çözebilmiş değilim bunun gibi birde bazı sitelerde ilk seferde sayfa gözükmüyor ancak refresh edince gözüküyor olayı da var mesela
http://www.php.org.tr da bu böyleydi, şimdi bilmiyorum. Ocal.net' te şu an bende o şekilde. uakyol' a gelince evet dostum o günler o okul için geride kaldı. Öğretmenelrin öğrenciler hakkındaki göörüşleri hatta haftalık ders programı bile bu sistem sayesinde hazırlanıyor. PHP 4 kullanıldı. Yani aynı öğretmeni aynı saatte iki ders vermiyor falan. site içi mesajlaşma ve tam takip vs... Ve tekrar sağolun...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Bende de sorunsuz şekilde açıldı.
İkincisi de bu harika bir olay. Yani öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin sürekli iletişimde olması. Doğrusu çok beğendim.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
uygulama hakıındaki yorumlar için teşşekür ederim. Madem bu kadar sevildi şunu da haber vereyim yakında bu yeni bir okul yeni bir site devreye giriyor burada da öğretmenler ders notlarını, verdikleri ödevleri, vs.. kendi özel sayfalarından yayınlıyorlar. Tabi ki teknik bilgi gerektirmeden. Ayrıyaten buna ek olarak ders eğitimi de veriliyor... Açılınca size bildirmeye çalışacağım. İnternet üzerinden sadece takip değil eğitim de çok yakında. Üniversitelerin de bu konularda daha hızlı davranmalarını beklerdim .(takip değil eğitim için)
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Merhabalar,
Bu uygulamayı ve siteyi sen mi hazırladın? Eğer öyleyse bu uygulamanın bir tanıtımını, arayüzünü ya da ekran görüntülerini görme imkanimiz var mi?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!