Zoque.Forum
»
internet explorer'da duraklama
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
duraklama
duraklamanın sebebi bilgisayardan ya da çok fazla pencere açmakla alakalı olduğunu sanmıyorum. Oldukça iyi tek pencere açılmış makinalarda da aynı sorun var. Ben bu duraklamaya sebebiyet verebilecek herhangi bir virüsse de rastlamadım. Büyük ihtimalle sadece bug, yükseltim düzeldi.
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
ekrandaki ilk pencerede veya 10. pencerede. hiç farketmiyor Explorer ikonunu tıkladığımda en az 5-10 saniye bekliyorum, menulerin oluşması için. Çevremdekilerde aynı sorunla muzdarip. 5.5'te genelde var. Gidermeyi başaran varsa yöntemi soylerse sevinirim. Yani bu sorun form doldururken oluşan duraklamadan farklı. Duraklama konusu açılmışken sorayım dedim.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
Bu Tamamen Kurulum Hatası
Arkadaşım bu windows kurulumdan yapılan bir hatadan dolayı oluyor.Dikkat edersen sen windowsunu kullanmaya başladığından beri bu hata vardı sanırım.Yani Windows 98 i kurduktan sonra başladı bu hata.
Bu aslında genelde Quantum 6 Gb disklerde ve 10 Gb disklerde yaşanıyor.Bunuda nedeni 10 Gb ve 6 Gblık diski fat32 çevirmeden yani fat 16da kullanmaktan oluyor.Ben bu hatayla karşılaştığımda windowsu yeniden kurdum ve her seferinde oldu düzeldi yani yine aynı cab dosyalarıyla kurdum.Yapman gerek ya iEkplorer yenilicen. Yok dersen sadece windows klasörünü silmekle iş bitmez o yüzden bilgilerinin yedeğini aldıktan sonra formatla. Sana Kolay Gelsin. Fuat Kurt |
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Yardım Edebildiysem Sevindim
Her zaman burdayız sonuçta bu forumun amacı birbirimize yardım etmek ve bilgilerimizi paylaşmak.
Herkes herşeyi bilir diye bişey yok.Unutma bende senin bildiğin ama benim bilmediğim şeyleri öğrenmek isterim ona göre. O Yüzden burda sadece benim yanıtlamam önemli değil seninde sorulan sorulara bilmesen de araştırıp yanıt vermen ve yine yanıtlayabiliyorsan ne mutlu sana derim. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!