|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Mersin/TR
|
Arkadaş aynı şey banada oluyodu sonra İE 5.5 İ YÜKLEDİM DÜZELDİ. HATANIN NE OLDUĞUNU TAM ANLAMADIM AMA İSTERSEN Bİ SÜRÜMÜNÜ YÜKSELTMEYİ DENE...
HADİ KOLAY GELSİN...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Selamlar
sorun sisteminin yavaşlığından kaynaklanabilir. Çok fazla bir pencerede çalışıyorsan muhtemelen sistemde ona göre yavaşlayacaktır. Sevgiler...Saygılar...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sorun IE'deki(galiba 5.0) bug'tan kaynaklanıyor.. aynısı banada olmuştu... daha üst sürümünü yüklediğin zaman sorun ortadan kalkıyor...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Hayır... bu bence bir bug...
çoğu kullanıcı o özelliklerin aktif olmasını ister.... Olan bir özelliği kullanamamak.... hata değilde nedir?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
bence hic konusmayin direk 6.0 'ı indirin beta ama betesı bile diğerlerinden daha iyi...
saygilarimla
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Hehe o sorun yüzünden çok sıkıntı çektim . Kaldırılması şu şekilde
Masaüstündeki internetexplorer.exe dosyasına sağ tıklatın . Özelliklere girin . Üstte Genel , Güvenlik , İçerik falan diyor . İçerik sekmesini tıklatın . Orada Kişisel bilgiler yazan yerde Otomatik "Tamamlama.." olayına tıklayın . Çıkan yerdeki kutucuklardaki işaretleri kaldırın . Tamam deyin vede çıkın . Sonrada deneyip görün
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
walla zolti[x] in söylediği gibi oluyor. bu arada Ryan arkadaşım virüsten oluyor tarama yaptır gibisinden birşey yazmış.
virüsler bildiğimiz gibi zarar veren küçük çapta yazılımlardır. ie'ile alakası yoktur genelde.. neyse kafa karıştırmak istemedim..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!