|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ciddi bir kalite korunacaksa neden olmasın... Ama burada bence tamam bende diyen olamamalı belli kriterlerin aranması lazım bence diyorum...
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
soul bunun kriteri ne olmalıdır. Birde şöyle düşünün neticede bu işe girdiğin zaman serverda belli bir hissen oluyor şimdi bir hosta gdip para verirsin birton sorun çıkarır birde serverın ortağı olmak var. Yani karar mekanizmasında olmak birde hostlarla fiyat mukayesesi olmaz. Birde bakın şöyle bir avantaj daha var diyelimki kiralanan serverın 20 gb hardiski var bunu 50ye bölüm herkeze bolca harddisk alanı olacak
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
şunu söylemek lazım ilk önce şu forumdan en az 20 kişinin sitesini buraya yazması lazım katılacam diye sonra bazı siteler var. Zaten 2 site benden girecek www.kaynakweb.net girebilir onu destekleyen birçok kişide bu organizasyon olmalı yani bu işe kesin olarak katılırım diyenlerle konuşulmalı. Sizin bu konuda önerileriniz neler en basitinden server ne olmalı unix mi nt mi?
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Birde şu var sunucu olayında co-location yani bir bilgisayar alıp onu mu yayınlatalım veya bir sunucumu kiralayalım. Bence sunucu kiralamak daha mantıklı. Şöyle bir şeyde var türkiyedeki sunucular yurtdışına oranla daha pahalı ama yurtdışından bir sunucu almaya kalkarsanızda sunucuda bir problem olduğu zaman firma yetkilisine ulaşmak çok sıkıntı verir. Sizin önerebileceğiniz sunucu kiralanabilecek şirketler varmı? Yavaş yavaş projeye başladık bile
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
. . .
nezih bir ortam olacaksa bende varim ...
ama seviyesiz dandirik bir siteler birligi kurulacaksa karsi cikarim.. buna benzer bir konu bir zamanlar da ben acmistim forumda.. bence server nt olmali.. benimde kendime ait 10 un üstünde sitem var.. fakat ücretsiz serverlerde..
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
www.interca.com bu adamlar ankarada bi bakın isterseniz.
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
sunucularin türkiye'de mi yoksa amerika'da mi ayrica hangi isletim sistemi ile calismalari gerektigine bir karar verin. eger ki türkiye olacaksa sizlere tavsiyem www.informa.gen.tr olacaktir. firma calisanlari forumda aktif üye.
firma hakkinda diger kullanicilarin görüslerini ögrenmek icin forumda bir arama yapabilirsiniz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!