|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: yasa
|
www.dialtoneinternet.com bu yurtdisi firmalarda gayet iyi ve kaliteli hizmet sunuyor, en fazla 4 bilemedniz 6 saatte sorunlariniza muhatab bulabiliyorsunuz, linux, NT, vede Cobald raQ secenekleri mevcut, daha onceden server kiralamis biri olarak tavsiye ederim sizlere, TR den server kiralamak isterseniz yurtdisina nazaran daha suratli secenekler konusunda yardimci olabilirim mailim metinya@usa.net, www.asrinnet.com.tr |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Lütfen herkes katılacak sitelerin adreslerini buraya yazabilirmi
Benimkinler www.hayvansever.org www.tr-webnet.com(açılacak) Bakın şu www.asrinnet.com.tr nin hosting bilgileri çok cazip geldi ASP - PHP - cgi - MySQL var access ekletip sunucusunu alırsak gayet iyi olur lütfen bildiğiniz sunucuların isimlerini vermeye devam edin |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
www.sipidik.com
www.hiperactif.com sunucu tercihim nt'li serverdan yana. el sebep varolan sunucum linux nt olursa her ikisini de kullanabilirim. kullanıma da açabilirim. nasıl olsa beleş
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
informa
dedicated serverınızı informa aş. den alırsanız kullanıcıların multiplatform şekilde çalışabilmeleri için gereken ve reseller sistemi üzerine çalışan programı (hosting controller) sunmaya hazırım. ayrıca hız sorunları için test etmenizi öneririm.
212.98.198.16 pingleyin hızı görün kıyaslayın. Mehmet Günce Akkoyun informa data center |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: LND
|
http://www.designersvault.com http://sdi.gq.nu vs... Vs. Derken yeni açılacak siteler var ama daha icraatleri yok
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Şu ana kadar yazılanlara bakılırsa herkes sadece sunucu işinde anlaşmış durumda. Diğer konular yardımlaşma, birleşme gibi ne olacak bunları da düzenlemek lazım bu da foruma yazı yazarak biraz zor olur gibi geliyo bana. Bence işi iyice ilerletelim ve ortak bir portal kuralım (yine herkesin kendi sitesi olsun o ayrı) Bu işi kotarırsak Türkiye'nin en büyük portalı olur bence bu. Bu işte de uzmanlaşmaya gideriz fıstık gibi olur ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
Alıntı:
kullanici sözlesmelerinde sinirsiz trafigi 2 GB olarak tanimlayan firmalar da gördüm. o yüzden ufak yazilanlari biraz daha iyi okumak gerek. benim birde merak etttigim bu server'ya nasil siteler koymayi düsünüyorsunuz ki bir 50 GB'lik trafik size az geliyor. günlük hitiniz ve sayfa gösteriminiz ne kadardir? su an oldugunuz serverlarda ne kadar trafik kullaniyorsunuz?
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: LND
|
bence server Unix olablir ve bir de cherrysoft (böyle mi yazılıyordu) kurulur. Böylece serverın ASP desteğide olur herkes mutlu mesut yaşar
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!