|
|
#41 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sanırım bir projeyi daha tükettik ses seda çıkmadığına göre. yada bişeyler var da haberim yok
|
|
|
#44 (permalink) |
|
konuya eklenen son mesajlar 7 ay öncesine dayaniyor. bu yüzden konu güncelligini yitirmis olabilir.
|
|
|
|
#47 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
İstanbul için
Şimdi diyelim istanbulda yaşıyan 30 kişi olduk.Tamam bi gün biyerde buluştuk.Bu işe gönül vermiş tam 30 kişi.Aramızda çalışanlar ya da okuyanlar olabilir.Bu işi resmiyete dökeriz.Perpada büralar 80 milyona falan kiralanıyo.Bi de ticari kimlik alırız.Zaten server var.Bu işin pazarlamasınıda oradan yaparız.Kişi başı ayda bi 35-40 milyon bu iş için riske atalım.hosting şirketi olalım yani.Büromuz,telefonomuz olsun.
Hem kendi sitelerimiz yayınlansın.Hemde kalabalık olduğumuzdan dolayı sektörde sivrilelim.Ortak olalım.Ama gerçek ortak.Sonra kim tutabilir ki bizi.Zaten krizden sonta hosting bence karlı bir sektör olacak. Saygılarımla
|
|
|
#49 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Şirket, Ortaklık ve Proje
-:- Ortaklık evlilik gibidir... Kesinlikle insanların birbirini iyi tanıması dokularının uyuşması şarttır. Fikrin güzelliği karşısında heyecanlanmanızı anlıyorum hatta destekliyorum fakat özellikle şirket kurup batırmış biri olarak bu konuda çok acele etmemenizi öneririm. Özellikle Türkiye gibi kazancınızın %40 ını devlete verdiğiniz bir ülkede kurumsallaşma konusunda çok dikkatli olmak lazım. (Benim tavsiyem bir şirket kurulacaksa mutlaka verginin düşük ve venture capital şansınızın olduğu bir yer olsun. biliyorsunuz internet sayesinde istediğiniz yerde şirket açma şansı parmaklarınızın ucunda Örn:Amerika )
-:- Bir diğer tavsiyem ilk olarak 30 kişiyi temsilen bir proje grubunun kurulması ve ayakları yere basan bir projeyi kağıda dökmesi (business plan), bu plan 3 aylık, 6 aylık, yıllık ve nihai hedefleri ve vizyonu ayrıntılı olarak içermeli. ileride elde edilecek ticari gelirlerin nasıl kullanılacaı mevcut sitelerin birbiri arasındaki hukuku da ayrıca üzerinde çalışılması gereken konular arasında... -:- Bence ciddi bir proje takımı oluşturabilirseniz çok başarılı olacağınıza inanıyorum... Organizasyon konusunda danışmanlığa ihtiyacınız olursa yardıma hazırım... Başarılar...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!