|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Kapanmış Siteler
Konusunda isim yapmış sitelerden bildikleriniz neler? Ben bir kaç tane yazıyorum giriş olarak: www.okyanux.com Ixir'in yatırım şirketi idi. Ixir'in maddi başarısızlığı doğal olarak Okyanux'a da yansıdı. www.incubatr.com Superonline'ın yatırım şirketi. Nedenini bilmiyorum. www.hokkabaz.com İlgili konuda da belirtilen sebeplerden. www.aspturk.com bilmiyorum? www.besyuzdoksanbes.com Yasal düzenlemelerden etkilendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
kimisi yasal düzenlemelerden dolayı, kimisi de maddi (belki manevi) sebeplerden dolayı kapatmıştır. ama gerçek sebebini hiç bir zaman bilemeyeceğimiz siteler de olur elbette..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
hokkabaz,okyanux ve incubatr maddi sebeplerden dolayı kapandı diye biliyorum ben...
ama kişiselliğe dayanan sitelerde en büyük sebep manevi olsa gerek.beklenen ilgiyi görememek,belki kıskanılmak vs.. şeyler...
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
maddi - manevi
Kimi siteler, manevi yönden kapatılır, host parası 1 senelik verilmiş olsa da, o siteye verilen özenin karşılığı olarak webmaster'a ilgi ve teşekkür emailleri (başka türlü manevi destekler de olabilir) gelmediği için webmaster'ın canı sıkılır ve kapatır.
Kimisi de, başka bir insana adanmıştır, ve o adanan kişi bir şekilde ortadan kalktığında, web sitesi de ortadan kalkar. Kimisi de manevi sebeplerin yanısıra maddi sebeplerden kapatılmıştır, bu maddi olayların en başında, telefon faturaları sebep gösterilebilir, burada sayfa yapan pek çok arkadaş gibi, ben de öğrenciyim, henüz çalışmıyorum, ailemden biraz yüksek fatura yüzünden laf işitsem de, bunu başka bir hobim vs olmadığı için yapıyorum, yani ben de her an kapatabilirim ama bunu yapmıyorum, madem bir işe başladık, bari bunu doğru dürüst bitireyim. Şimdiye dek hiç hosting parası vermedim, herhalde ilerde de hiç vermem, şimdiki f2s adresimden de gayet memnunum, bir şirkete para verip de alacağım hizmetlerin tümünü bedavaya alıyorum, yani maddi sebeplerden, hosting parasından bir siteyi kapatmak biraz anlamsız olur.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!