|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Gayet rahat oluyor
(bkz: www.d-club.gen.tr/gunluk)Hiçbir sankıncası da yok. Eğer başa çıkabileceksen o kadar katman (layer) ile... ![]() Tabii ki bazı şeylere dikkat etmen gerekiyor. Her bilgisayarda ve çözünürlükte aynı gözükmesine.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
aslında tek sakıncası olabilir oda ortalama yani çözünürlükl problemidir. iyi olarak bakarsak bu da bence büyük bir sorun ama tabii ki sitenin tarzı hedefi ve tasarımına bağlı. Yoksa layer çok cana yakın şeylerdir. Severim onları. Hatta yüklenmede de yardımcı olurlar insana... Layer ortalama diye bir şey de söz konusu JavaScript ile araştırırsan onu da yapabilirsin ve güzel güzel takılırsın layerlar ile
|
|
|
#5 (permalink) |
|
zamaniniz varken HTML ögrenmeye özen gösterin. isin kolayina kacarak herseyi WYSIWYG editörlere birakmayin. kodlarken neyi nicin yaptiginizi bilin.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
turknetteki sayfalarımda tamamen layerlar kullanmıştım, günlük tarzı idi ama, blogger tarafından kontrol edildiği için, içeriği sürekli değişebiliyordu, eğer benim gibi sık tasarım değiştiren ve durmadan içerik ekleyen biriyseniz, layer önermem.. onun yerine table kullanabilirsiniz, ya da frame..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
(zoque'ye) Evet zoque haklısın fakat ben ve benim gibi yeterli bilgisi olmayanlar ve bu işi sadece hobi amaçlı yapanlar için HTML öğrenmek o kadar da kolay değil. Kodları ezberlemek falan gerekli ve bu uzun vadeli bir iş. HTML editörler sayesinde ise gerçekten çok kolay site yapılabilmekte. Bu işin kolayına kaçmak mı tartışılır. Mesela mouse kullanmakda işin kolayına kaçmak olmuyor mu? Kısa yolları bilmeyen biri mouse kullanarak çok daha kolay ve rahat bir şekilde bilgisayarı kullanabilir. Ama elbette temel bilgileri bilmek gerekli. Ama editörlerle kolayca tasarım yapmak varken, kodlarla uğraşmayı şahsen tercih etmem.
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
benim sayfalrda, photoshopta kullandığımdan daha fazla layer vardır
ancak ufak çözünürlüklerde sayfa aşırı büyük gözüküyor, (1024*768 hazırlıyorum) bir de netscape bazen laerlar arasında kopmalar falan meydana getiriyor hala çözebilmiş değilim sebebini başka bir sorun yokhh..
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
hayranım size .. gene 3 ay önceki konuyu bulmuşsunuz
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum