|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Siteme yardımcı olucak birini arıyorum
Merhaba www.khacaxweb.egitimi.com adresine yardımcı bir webmaster arıyorum. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Merhaba
Siteye ortak olman için herhangi bir şart yok. Benimiteyi tek başıma yürütmek zor oluyor o yüzden ortak aradım. Seni bulduğum iyi oldu. Fakat kodlama demişşin ne demek istedin. Yani HTML mi ASP mi cgi mi hangisiyada farklı birşey mi kastettin. Bu arada eğer ortaklığı kabul edersen senden photshop ve flash dersleri hazırlamını istiyeceğim. Bende flash derslerinin ana menüsü var onlara eklemek kolay. Ben onu size yollarım sende eklersim. İsterseniz ICQ yada emailiniz verirseniz daha kolay olur.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Flashdan pewk anlamam
Ben flashdan pek anlamam ama Photoshop ile ilgili dersleri yazmak biraz aptalca olur. Tekniği veren yerler çok. Ben tasarım sırasında çizimle ilgili fikir vermekten yanayım. www.soruvecevap.com a girip dersler bölümünden programları oradan da tasarımı seç. Orada 3 tane Photoshop dersim var onları bir oku. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Benimki makale halinde bişey olacak. Yani makaleler dizisi. Fotolarla çalışmak,Renk kULLANIMI geometrik şekiller falan. Güncellemede yardımcı olabilirim. Ama şu aralar flash öğreniyorum. Yakında o konuda da yardımcı olabilirim. Ama bi sorun var. Ben yakında taşınıyorum ve orada telefon hattı yok. Bir süre askıya almamız gerekebilir ama ben sana yollamaya çalışrım. O sitedeki Photoshop makalelerini 15 dakikada yazdım. Bende tecrübe ve fikir çok. Ona göre server adresini şifrelerini falan gönderirsin başlarız. icq numaram 86822617
yazarsan sevinirim. mailim greatdesigns@usa.net |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!