|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
RusÇa Font Sorunu
Merhabalar sizden bir ricam olucak, umarım rahatsız etmiyorumdur. Ben rusça bir site hazırlamak istiyorum ''TL Help Cyrillic'' rusça bir fontla sitenin yazılarını yazdım yalnız bunları herkesin görmesini istiyorum rusça fontları olmasa bile bir kaç kişiye söyledim bu olayı lakin bana yardım edemeyeceklerini bunlar CSS ler ile yapılmadıklarını söylediler bana bir webmaster arkadaşta CSS yaparsın dedi ama bana yabancı bir isim söyledi orda kodları var bulursun diye ama bulamadım bana bu konuda geniş bir bilgi verirseniz çok sevinirim.. Saygılarımla.. Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
sayfanın kodlarına
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/HTML; charset=windows-1251"> kodunu eklersen eğer rusça karakter setine sahip herkes sayfanı ziyaret edebilir. aksi taktirde, rusça karakter setini yükleme sayfası çıkar ve kullanıcı bunu yükleyebilir.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
re.
Herşeyden önce çok teşekkür ederim..
Ben bu kodu HTML sayfasına koydum normalde 1254 karakter seti kullanılmakta ben bunu 1254 yazdığımda ve benim elimdeki olan rusça fontla sitemi yaptığımda bunu herkes görebilecekmi yoksa gene arial veya times new roman lamı bunları yazmam gerekiyor mesela www.gazeta.ru sitesinde benim bilgisayarımda rusça font olmadığıı halde ben bunları görebiliyorum.. Sagygılarımla.. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!