|
|
#1 (permalink) |
|
İkonlar
Göstetgeç'te görmüştüm, çoğunuzun masaüstünde bilgisayarım, geri dönüşüm kutusu vs.. ikonları daha farklı. Böyle ikonları bulabileceğim kaliteli bi site biliyo musunuz? Not :: Ben bi kaç tane bulmuştum ancak hiçbiri güzel değildi, kaliteli bi adres arıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
download.com'da e-icons diye aratırsan bir programa ulaşabilirsin. ben o programdan çok memnunum. ayrıca sitesinden yeni icon theme'leri çekebiliyorsun ki bunlar oldukça başarılı iconlar.
hiç olmadı Google'dan free desktop icons falan diye aratmayı dene.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
ayrıca www.545studios.com adresindeki verve isimli programı da herkese tavsiye ederim.
masaüstünde tam kontrolü sağlıyor. şeffaf artalan rengi, masaüstünde ufak iconlar falan yapabiliyor ki her wallpaper için bunları ayrı ayrı saklayabiliyor. süper.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Benimde bildiğim
Iconpackager diye bir program var . Download.com 'dan aratabilirsin . Mac iconları felan baya güzel
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Ben de bine yakın ikon var zipli bi şekilde duruyolar. Eğer çok istersen gönderebilirim. Ayrıca ikon yapmak çok basit bi şey hazırları kullanmaktansa yapmak daha zevkli. Örneğin paint brush da bi resim yapıp *.ico olarak kayderdesen iko oluyu zevkli bi şey herkese tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
creepy şu ikonları bana gönderebilir misin ?
michael_owen@mynet.com ' a.. ya da istersen 115267947 nolu icq ' ya .. sana zahmet
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
gzüel düşünce
![]() hadi creepy görelim seni
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
http://www20.brinkster.com/antitelevole/simgeler.zip
işte burada arkadaşlar güle güle kullanın yanlız dosya boyutu zip li olduğu halde 1 mb kadar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!