|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Başka dns olduğunu zannetmiyorum ama bağlantı konusunda hemen karar vermeyin. Çünki benim ilk gün felaketti ve icq falan açılmıyordu şimdi ise manyak gibi oluyor. Bağlantı sorunum falan yok. Yani mükemmel ama...
Bazı servis sağla(ma)yıcıları TTnet kullanıcılarına sayfalarını açmıyor. Ne amaçla olduğunu anlayabilsem... Yani bir onun sayfası için aylık 10 000 000 Tl fazla vermeye hiç niyetim yok. Keriz değilim yani...
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
ttnet in hızı bulundugunuz semte göre de çok değişiyoır.ben burda 4 k ile zor dosya indiriyorum , bazen ise hiç bilgi alışverişi olmuyo...senelik 15 milyon fırsatı ise sadece eski üyelere tnaınan bi fırsattı yanlış hatırtlamıyorsam normal ücret aylık 2.5 milyon olması lazım.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
mail ile problemim var benim. bağlanmıyor nedense. dns vs ayarlarını da yaptım. başka mail problemi olan var mı? onun dışında bence oldukça iyi fiyatı ile de ulaşımı ile de.
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: LND
|
istanbulda ttnet kullanıyorum upload hızı çok iyi diğerleri çok kötü ve dengesiz bir hızlanıyor bazen hiç bir şey gidip gelmiyor falan tuhafd bir şey tavsiye etmem...
Bazen bağlanmıyor...
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
EmoKhan
yıllık 15 milyon fırsatı herkese tanınıyor. Beni yıllık için baya zorladılar ama kabul etmedim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!