|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
walla bendaha yeni kullanmaya başladım
Bende bir sorun çıkmıyor hızıda normal. Ben memnunum. Ama şikayetçi olanda çok. Yani bağlanamama olayları çok oluyormuş (ben daha yaşamadım).
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Merhaba,
Ben TT.NET e uye olmayi buldum . www.telekom.gov.tr adresinden ttnet bolumunden formu doldurmaniz gerekiyor. iyi calismalar ozan |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
ben memnunum..
Slmlar...
1 ay 3 ay 6 ay 12 ay ve 2 yıllık seçenekleri var. bir aylık 2.500.000TL idi ben aldığımda. senelik 15 milyon. bağlanmama arkadaşlar saedece ayarlardan kaynaklanıyor. bi aralar ben de sinir oluyordum ama soradan yaptım. hız olarak kendi sitesinde 9kb'ye bile çıkabiliyor. diğer sitelerede giriş hızı tatmin edici. download olarak ben şu ana kadar 5kbnin altına inmedim. genelde hep 6.28 ile 9 arası değişiyor. neyse ben bunları ttnet'in suyunbaşı olmasına bağlıyorum... hepinize iyi seyirler yardımcı olabildiysem ne mutlu...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ilk gün yurt dışındaki adresler açılmıyordu.
sonra ne olduysa canavar kesildi. Ve aldığımdan beri bir kere bile meşgul çalmadı. Ama superonline nın sayfasını açmıyor.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul [okul], balikesir [evim guzel evim]
|
Merhabalar,
Ben gecen hafta ttnet hakkinda bilgi almak icin buradaki postahaneye gittim. Ve aylik aboneligin 2,5 milyon TL oldugunu duyunca direk atladim Hemen iki adet form doldurdum ve ertesi gun sifremi aldim. Hiz konusuna gelince, ne yazik ki ben pek tatmin olmuş degilim. 4k nin uzerinde indirme hizina pek cikamiyorum... Ahh ah nerde 2,5 Mbps lik guzel gunler, nerde yaz tatili ![]() Baglanti icin bilgisayarda bazi ayarlar yapmak gerekiyor. ttnet_baglanti adresinden bu bilgilere ulasabilirsiniz |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!