|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
rollover ama az farklı on/off olayı
bir resme tıklayınca değişecek ancak ikinci tıklamada tekrar eski halini alacak nasıl bir kod gerekir ? Lamba gibi aç kapa
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
http://www.salihozovali.f2s.com/deneme/dnm02.html
yukarıdaki linkteki örneği senin için yaptım umarım istediğin böyle bişeydir. iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
site açılmadı
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
evet teşekkür ederim
isteğim buydu...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Küçük bir ek...
Üstüme vazife değil ama hemşerimin scriptini kullanırken
IMG etiketi içine küçük bir ilave yaparsanız mouse imleci el haline dönüşür. (ziyaretçinin imaja tıklanması gerektiğini algılaması bakımından...) ek yapılacak kod parçası aşağıda koyu renkle yazılı; style="POSITION: absolute; CURSOR: hand;" Bir de web sayfalarında kullanacağınız grafik formatlarının *.GIF, *.JPG, *.PNG olmasını öneririm. Bitmap grafiklerde sorun yaşayabilirsiniz... Ve son olarak; Complex'i kutlarım, forumdaki bilgi alış-verişinin böyle açık seçik ve net olarak oluşmasında örnek oluşturduğu için... yani ben bile anladım olayı... Cool sayfa yapmalar dilerim herkese!... BBoz
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Gerçekten çok güzel bir olay.
Birde bboz'a katılıyorum. Çünki bir çok mesajda arkadaşlar icq ya gel görüşelim gibi yazılar yazıyordu. Her zaman bunları kullanamıyorduk. Teşekkürler. Not: Mesajlardaki bazı arkadaşlar "bu işten para kazandıkları için" örneklerini vermiyorlardı. Onlara karşı bir yazı falan değil bu. Onlarda haklılar.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
zaten konu bitmişti ondan bölmüş sayılmıyoruz...
Biliyorsunuz ki zaten hepmiz burada bilgi paylaşım toplandık kimse sadece onlar versin ben alayım düşüncesinde değildir en azından ben buna inanıyorum... Olması gereken bu böyle yapmalıyız zaten ama yapamıyoruz edemiyoruz vs. bir de bu işten para kazanma konusuna gelince bilmem bana bu bahane gibi geliyor. Kısaca bir insan seninle paylaşmak istemiyoru ben yaptım dese daha mantıklı ki . Açıkçası bende yaptığım bir grafiği kaynak olarak kimseye verebileceğimi sanmıyorum... Sonuçta dediğin gibi onlar da haklı
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Tabiki resimler verilmez. Resimler herkesin kendi çapında bir sanat eseridir.
Ama iş biraz kad yazmaya gelince bunların paylaşılmasını isterim. Ve benim sitemde kullandığım bir kodu isterse veririm "zaten vermezsem millet almasını bilir). Bilgi paylaştıkça büyür...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!