|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Umut Aydın ilk olarak bana iş dünyası projeleri konusunda fikir verme haddini sende görmüyorum. iki yıldır aktif olarak e-commerec ve ticaret üzerine türkiye ve yurtdışına projelerde çalışıyorum. ikinci olarak herhalde bir yanlış anlama oldu buradaki amaç şu iki tarafın birbirlerine bir söz vermesi ve bunu yazılı olarak bir yerde tutup daha sonra bak burada böyle demiştik işte diyebilmesidir. Son oarak ta diğer kişilerin görme konusu dert değil şifre ile de engellenenbilir
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Yollar/TR
|
Mükemmel 2 yıldır e-commerce ile uğraşıyorsun ama ben 7 senedir senin bahsettiğin antlaşmaları yapıyorum genç.
Seninle boşuna tartışmak istemiyorum çünkü konu üzerinde hakimiyetin maalesef yok. Ayrıca şifrenin %100 güvenli olduğunu nasıl garantiliyorsun onu da merak ediyorum ve tekrar belirtiyorum iki tüzel şahıs arasındaki antlaşmaları şirket dosyalarında değil de web de tutmak ![]() Neyse umarım başarırsın. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: LND
|
sağol haklısın ben birşey demiyorum hala bunun resmiyetinin önemi olmadığını anlatamadım ama herneyse umarım olur diyorum senin de dediğin gibi.......
Ayrıca şifre güvelik konusunda herkes senin gibi yaklaşırsa kimse kredi kartı kullanmazdı
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!