|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Sanal antlaşma
Benim gene tuhaf bir şey geldi aklıma hemen anlatıyorum; Firmalarla ceya nette diğer insanlarla yapılan görüşmeler sonucu alınan kararları bir sitede anlaşma haline çevirme. Nasıl yani mesela bir firma site yapacaksınız (freelance olarak). işte size logo yaparım cart yaparım curt yaparım, fazlasını yapmam veya flash giriş isterseniz 200$ ekstra alırım gibi. Adamlar da kabul etti. Bu sitede bu onayı resmilerştiriyor tamamen online olduğundan dolayı işler hızlı ve kolay bunun yanında hileye de tamamen kapalı oluyor ? Nasıl ama. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum yapalım derseniz teknik altyapı tasarım vs. benim, promosyon tanıtım vs. ise isteyene...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
tamam kötü bir fikirdi
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
sağol buna da şükür. Ama olsun ben gene kurucağım bu siteyi varsın kimse kullanmasın bakar bakar kendi kendime sevinirm
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Yok ya benim ki şebeklik olsun oooooo elimdeki projeleri yapmaya kalksam, hatta keşki yapsam ama maymun iştahlılık diyorlar ya o hesap işte
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sen yapta gerisi gelir.
Ben bilgisayarı sadece oyun oynamak için öğrenmeye çalışmıştım, ama şimdi nerelerdeyim.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
evet ancak resmiyetin zaten önemi yok önemli olan iki tarafın bu işi yazmass zaten anlaşma yapıldıktan sonra hiçbir şekilde değiştirilemiyecek.
Ancak özel işlemlerle (iki tarafta kabul edince) bu sebepten dolayı güvenli olucak ve resmşyetin de önemi yok. Bir de numarası olucak her anlaşmanın o numarayı girince da daaaam... Anlaşma metni Ulan ne hayalperest adamım yok yok mantıklı iş bu hiç olmazsa kendi anlaşmalarımı buradan yaparm...
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Yollar/TR
|
Kusura bakma ama benm bu işte hiç bir mantık bulamadım.
Antlaşma resmi olmyacaksa yapmanın ne alemi var? Üstelik sırf web de bulunsun diye hangi şirket gelip bir sitede antlaşmalarını biriktirir. Bir de işin güven yönü var. Firmalar nasıl güvenecek sana? Şahsen hiçbir antlaşmamı böyle bir sistem üzerinde yapmam çünkü hem zaman kaybı olur. Hem de antlaşmalarım bazı kimseler tarafından rahatça görülebilinir. Yani şirketlerin böyle bir duruma yanaşacaklarına ihtimal dahi vermiyorum. (Sana tavsiyem ticaretle biraz ilgilenip sonra iş dünyası üzerine projeler geliştirmen) |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!