|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Dark Star fireworksu bilmiyorsun galiba (niye soruyorum ki bilmediğini zaten biliyorum
) yani bu sorun değilm de bilmeden yorum getirmen yanlış... Öyle değil mi not: daha yeni baktım nicke bir önceki mesajda karıştırmışım ondan değiştirdim Frames dediğin gibi animated gifi için. site yok, kitap konusunda ise bilgim yok yabancı istersen playing fire sitesi var. Ayrıyaetn eğer takıldığın konular olursa bana da sorabilirsin ICQ : 96602492
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Bölme olayı fireworks te (aslında genelde de öylke) slice diye geçiyor frame diye değil (bu sonradan da rahatlık sağlar sana ).
Nereden yapacağına gelince soldaki tool menüsünde (ctrl+shift+T) yeşil renkli kutu iconu var onu seç ve bölmeye başla. veya bölmek istediğin objeye veya obejelere sağ tuş ile tıkla ve "slice" komutu var birden fazlkaysa multiple, single seçimini yap "single" tek slice a alır hepsini "multiple" ise teker teker ayrı slicelar oluşturur... Ardından export için (ctrl + shift+x) yapabilirsin ama ezport ederken HTML olmasını sana soruyor defaultta zaten htm ellemesende olur. resimler ve sayfa ile export eder. İkinci bir ihtimal olarak F12 tuşuna bas ve "save as" yap sayfayı. Bu işlem normalde önizleme için kullanılıyor. Unutma bu kısa yollar sadece (edit > prefences > Shortcuts) menüsünden "Fireworks 3" ayarlandığında çalışır.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
aynı web tasrımında resimlerde kullandığımız hotspot' u yazar... Yani resmin belli bir bölgesini link olarak belirleyebilmemizi sağlar
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!