|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Umarim sadece düsünce olarak kalmaz ve en kisa sürede tamamlanir...
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
gerçekten proje güzel. yardım gerekirse burdayım
başarılar. ve dizayn güzel geldi bana..
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
evet, bu tip network'ler yok maalesef, umarım sonuna kadar götürürsün ve başarılı olur.
![]() www.bla-bla.com bir örnek olabilir mi?
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Proje larak hepimiz bu işi yapmaya çalıştık veya benzer işleri ancak kendi adıma benim hevesim kırıldı vazgeçtim. Umarım ki buı öyle olmaz
2. Önemli nokta şudur. Tasarım ve bu kurulun seçinmi neye göre kurul seçilecek proje yöneticisinin arkadaşları, program tekniklerini iyi bilenler mi ?, iyi site yapanlar mı, adı daha çok duyulmuş olanlar mı ? Rasgele mi ? Açıkçası bence en büyük sorunlardan biri bu. Neden çünkü insan kendisini ayrgılayacak kişilerin kendisinden üstün olmasını ister ki onun onu yargılamaya hakkı olsun. (belki de bende bir kompleks vardır) Sonuçta ben bazı şeyler çözüldükçe sonuna kadar varım ki zaten sende bizden fikir istemişsin. Tasarım konusunda ise ben açıkçası daha "fantastik" bir yapı olsun isterdim tabii ki dediğin gibi önemi yok zaten o editörler tarafından tekrar belirlenebilir bir konu. Ne diyebilirim ki Umarım ama dediğimiz gibi bazı şeylere kesin çözüm lazım.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Oluşacak kurul bir hakem gibi; sitelerin kabulü, kategorilere düzgün ayrılması gibi işlerle ilgilenmelidir. Ayrıca yapılacak puanlama sistemiyle diğer kişiler de siteleri seçmelidir. Sonra ayın en iyisi seçimi gibi zırvalıklar bu oylarla belirlenmelidir.
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Daha önceden forum'da kim bilir kaç kez yazıldı , çizildi , kodlamalar yapıldı .. Ama hiç biri sanal alemde yol alamadı .. Bencede çok güzel proje .. unLucky bu konuda sana yardımcı olabilirim ..
İnşallah diğerleri gibi sözde kalmaz !.. ** Bu arada logo çok hoş olmuş ... Eline sağlık .. **
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Ne zamandır düşündüğüm fakat haddim olmadığı için bu düşüncemi sizlere açamadığım bir konuydu. Elbette destekliyorum. Tasarım da hoş tabii canlanacak zamanla.
Ama ben hala insanlar sayfalarını neden bu ağa eklesin sorusunun cevabını bulamadım. Çekici birşeyer bulunabilir ![]() iyi çalışmalar! |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
selam,
bu tür web sayfalarının indexlenmesinin site sahibi ve indexleyenlere faydası olması gerekir. bunla beraber kalmayıp, bu işlerle görevli kişilere de bir faydası olması gerekir. öyle bir devirde yaşıyoruz ki fayda olmadıktan sonra bu tür işler malesef uzun süre yürümüyor. ya bu kişilerin işleri çıkıyor, ya da okulu çıkıyor. proje uzun süredir benim de aklımda. başarılı bir sistem. bu web sitesi sadece bir rehber olmamalı, aynı zamanda bir giriş sayfası olmalı. yani güzel siteleri kategorilere ayrıdık diyelim. ana sayfayı ne yapacağız? giriş yazısımı yazacağız? bence giriş yazısı bu sitenin bir kişi tarafından ikinci kez çok ilerde ziyaret edilmesine neden olur. ana sayfa bir portala benzetilmelidir. ana sayfaya kategoriler koyulmalıdır ve bu kategorilerin hemen altına o kategorinin en populer(hit sayısına göre olabilir) sitelerinin linkleri koyulmalıdır. bunun dışında bu kaliteli sitelerin bazıları sık sık güncelleniyordur ve haberler veriyordur. ana sayfada PHP vs. kullanılarak bu haberler kısa olarak alınmalı. ziyaretçi okumak istediğinde tıklayarak site sahibinin sitesine gitmeli. bu haberler ziyaretçiye göre özelleştirilebilinmelidir(ziyaretçi isterse sadece seçtiği kategorileri görebilmelidir). bu sayede hem oluşturulacak kaliteli siteler sitesi, hem site sahibi iyi bir hit alır. karşılıklı fayda bu şekilde oluşturulabilir. ayrıca değerlendirme ve yönetim konusunda görev alacak kişilerin seçiminde, bu kişinin üstünlüğü çok önemli değildir. isim yapmış birçok tasarımcı, programcı vs. var bizde; ama yönetim demek, isim yapmak demek değildir. sizden üstün olması da değildir. sizi değerlendirecek kişi her zaman profesyonel olmamalıdır. çünkü bu web sitelerini profesyoneller ziyaret etmeyecek? normal internet kullanıcıları ziyaret edecek. dolayısıyla bu tür bir üst kurulun oluşturulmasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kişinin nesnel bakış yeteneğidir. kaliteyi fark edebilen ve bu işlere ayıracak vakti olan herkes yönetime alınabilir. sınırlı sayıda kişi alınması gerekir. çünkü kişi sayısı arttığında yönetim ağırlaşır. alınacak kişilerin sağlam insanlar olmasıda önemlidir. zaten herkesin ya da birçok kişinin bildiği insanlar alınacağı için bu bir problem olmaz. bunlar sadece kendi düşüncelerimdir. size yardımcı olabildiysem ne mutlu. Mesaj creat-IVE tarafından 27.07.2006 (10:34) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!