|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
selamlar,
hafta sonu bakamadım; düşünceleriniz için teşekkrüler. özellikle creat-IVE 'nin verdiği fikir çok hoşuma gitti. blogger veya benzer bir tarzda, tüm üyel site sahiplerine bir hesap açılarak, sistemin ana sayfasında, üyelerimizden haberler diye bir kısımda güncellemeler yapabilirler. ayrıca ana sayfada, aftermath v hafif sitelerindeki gibi bir haber atraksiyonu o ve benzer sitelerdeki haberleri ana sayfaya yazdıran (tabiki izinli) bir script ayarlanabilir. her hafta bir üye tanıtılabilir. sevgili FrieDDragoN 'un dediği gibi ayın sitesi gibi bir olay hazırlanabilir. ayrıca, blackinwhite 'ın verdiği adres http://www.bla-bla.com/ 'u inceledim, yapmak istediğimiz organizasyonun yabancı bir örneği, bu hoşuma gitti çünkü demek ki bunu yapıp yürütebilenler var. son olarak, karışık cevaplar veriyorum farkındayım ama, sabah sersemliği işte. seçici kurul için aklıma gelen başka birşey; seçici kurula girmek isteyen kişiler belirlenir ve açık referandum yapılır sitede, ya da bu forum'da olabilir. ya da birden fazla sitede aynı veritabanını kullanarak filan. yapılan referandumun sonuçlarına göre seçici kurul belirlenebilir. dha düşüneceğim ve yazılacak script'ler için bir akış şeması çizeceğim. yapamadıklarım için yardım alacağım. saygılar. (not: seçici kurul ve hazırlanacak script'ler haricinde tek başıma çalışma kararı aldım uzun süre önce; bunun sebebini hepiniz tahmin edebiliyorsunuz ve tedirginliklerinizi de yazıyorsunuz zaten. buna engel olmak için tek başıma çalışacağım ve seçici kurul üzerinde de bir hükmüm olmayacak. yani bir patron statüsünde olmayacağım. en azından böyle olmasını istiyorum.)
|
|
|
#24 (permalink) |
|
|
Bu projeden yeni haberim oldu, Daha önce hepimizin bildiği gibi bu projeye benzer projeler ortaya atıldı, şu ana kadar açılan bir site olmadı.
Bu tip projeye ihtiyaç var aslında, ama herşeyin kaliteli olması lazım,sonuçta burada kaliteli siteler yayınlanacak. ![]() Tasarımın daha ilgi çekici olmasında yarar var. Ayrıca Creative 'in söylediklerine sonuna kadar destek veriyorum. Çok haklı yorumlar yapmış. Başlık konusunda da pacoz un dediği gözden kaçmış sanırım. Türkçe olsa daha iyi olur bence de. Projende başarılar dilerim
|
|
|
#25 (permalink) |
|
|
sevgili microtype ve pacoz;
ingilizce versiyonunda "internet sites network", türkçe versiyonunda ise "internet site ağı" başlığını kullanacağım. doğru söylüyorsunuz. ya da, başka bir başlık da düşünebiliriz. siteyi istediğimiz gibi değiştirebiliriz. aslında benim kafamı yoran şey bu değil, biliyorsunuz sistemin yapısı. tasarımı bir başkası da yapabilir, benden çok daha iyi tasarımcılar mevcut.
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Yabancı bir sitede görmüştüm . Adresi tam aklımda değil . Birde bunun yanına junior webmaster gibi birşey açabilirseniz güzel olur . Geleceğin yeteneklerini keşfetmiş oluruz
Dahada değişik fikirler çıkartabilinir ...
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ancak şu an herkes abartı düşünüyor bence. Diyeceksiniz ki niye? Amacım tabii ki fikirleriniz kötü falan gibi birşey demek değil. bilakis hepsini çok beğendim.
Demek istediğim şu ki; eğer başlangıçta çok kompleks bir site planladığınız da bunun ya çok geç gerçekleşmesi ya da hiç gerçekleşmemesi gibi bir durum ortaya çıkacaktır. Ama eğer basit özellikler içeren-ancak genişlemeye açık- bir altyapı kurulsa bence çok iyi olur. daha sonra diğer özellikler -junior webmaster vs vs- eklenirse de mükemmel olur. Sanırım demek istediğimi anladınız...
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Bencede .. Yani ilk önce bir iki bölümle açarsınız siteyi .. Katılım olursa yani site beğenilirse diğer bölümleri daha sonra eklersiniz .. Öbür türlü yok şunu ekleyeyim yok şunu sileyim herşey dağılır kanaatindeyim ..
Kolay Gelsin !..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!