|
|
#31 (permalink) |
|
gayet hoş bir fikir gibi geldi bana... seçici olmak lazım ve sürekli kontrol ve güncellenmesi lazım... teknik kısmı hazır mı peki?
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
kafamda hazır
yani bir akış şeması hazırladım. ben uzman değilim programlama kısmında, uzman bir arkadaşıma göstereceğim çok uçmuşmuyum, yapılabilir mi diye. olabilecek haldeyse girişeceğim işe. yardım da alacağım forum'daki işi iyi bildiğini düşündüğüm arkadaşlardan.program yazılmaya başlandığı zaman, sonradan özellik eklemeler çıkartmalar filan çok güç oluyor. bunu bilahere düşünürüz.
|
|
|
#35 (permalink) |
|
|
kesinlikle, ayrıntılı bir açıklama yapılabilir. böylelikle, katılımcı kendine yeterince güvenmiyorsa sisteme katılmayı aklından çıkarabilir, cayabilir olmalı.
seçici kurul, kendi kafasına göre bir seçim yapmayacak, gelen başvuruları değerlendirecek. öyle ki ben x sitesini sisteme davet edersem, site sahibi buna sıcak bakmayabilir, tanıtım için beni kullanıyorlar diyebilir. toplist'ler hep yaparlar ya böyle şeyler, çok hit alan sitelere mail atarlar toplist'imize girer misiniz diye. onun gibi olmasın.
|
|
|
#37 (permalink) |
|
|
projenin hayata geçmesindeki en önemli faktör kafamda adım adım aşamalarıyla projenin bitmiş olması.
bu kısmı geçtik, bu ve benzeri projelerimi bitirebilmek amacıyla (1kb, turkmasters, amatorce vs.) dün eve bir bilgisayar daha aldım, üzerine işletim sistemlerimi ve programlarımı kurmam, üzerinde tam fonksiyonlu çalışabilmem için zaman geçiyor. aceleye gerek yok, forumdan bazı arkadaşlarla iletişime geçeceğim özel olarak programlama kısımları için.
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
ASP ise yardımcı olabilirim istersen ..
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!