|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
anladığım kadarıyla bahsettiğin scroler olsa gerek...
Bunun için www.dreamweaver.com a gir oradan "extensions" bölümüne ve scrol diye arat (bu arada umarum scrol' u doğru yazıyorumdur.) Auto scroll vs. gibi güzel extensionlar var..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
evet şimdi anladım ehehe bu arada scroll' du 2 L ile
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ben de demin 'yanlış yazdım' diye silmeye çalışıyordum post'umu..
ama silme konusunda gerçekten sorunum var. yolladığım thread ve mesajları silemiyorum. sss'ye attım ama, soul senin bir fikrin var mı? ayrıca: bahsettiğim şeyi uydurdum, gerçekten oluyormudur? olsa bile bunun bir kenarda durması için table lazım, habetiniz olsun, resimler gibi left/right ayarlayıp yazıları kaydıramıyoruz. en kolayı -bence- bir gif kullanıp küçülyüp büyütmek. cemre not: soul bu arada 400'e az kalmış hadi bakalım
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Cemre, yolladığın mesajları silme imkanın yok bildiğim kadarıyla. Sadece değişiklik yapabilirsin.
Bu arada grafik kullanmanı tavsiye ederim. Bir de yanlış hatırlamıyorsan grafiğe float: left stilini verirsen direk yayına yazı yazabilirsin. Ama netscape desteklemiyordu test ettiğim kadarıyla. Kodu yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
silme konusunun cevabını zaten verdim dediğim gibi sadece yöneticiler silebiliyor....
Line konusuna gelince dediğiniz gibi en iyisi 1x1 pixellik bir resim ve sadece align="left" veya "right" yetiyor. "hspace" ve "vspace" ile de boşluk ayarları yapılabilir. Bu sayede hem netscape de desteklemiş olur...
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() table'ların float özelliği netscape'de kullanılıyor mu bu arada? soul avatar da hazırmış 396'nı gördüm senin ![]() cemre |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!