|
|
#1 (permalink) |
|
|
Dreamweaver 4.0 ile pop-up menü yapımı?
.............1) arkadaşlar iki gündür şu meseleyi arıyorum, birileri bana yardımcı olsun artık lütfen...Ayrıca adminciklerim bana "bu konuyu search et daha evvel sorulmuştu" demeyin en az 10 kere search ettim ama aradıgım şeyi bulamadım .............2) Gelelim meseleye , evet ben hazırladıgım karikatür sayfasında arşiv linkine tıkladıktan sonra orada bir pop-up menü açılmasını ve ziyaretçinin bu pop-up un içinden ilerleyerek karikatürlere bakmasını istiyorum. sorun şu ben bu uygulamayı dreamweaver4.0 ın özellikerinden faydalanarak nasıl yapacagım ........................selamlar.................. ......... |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
f8' den yani behaviors penceresinden "Open Browser Window"' u kullanacaksın...
Mesela resme tıklayınca açılmasını istiyorsan resme tıkla sonra behaviors penceresinden "Open Browser Window" seç ve özellikler girip test et... event kısmı OnClick olsun (yani tıklayınca açılacak)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ben admincik degilim, adim cihangir. burada türk filmi cevirmiyoruz, bu yüzden -cik, -cuk eklerini birakabilirsin. diger 2 adminin ismi ise lemi ve cem.
bu soruyu daha önce sormussun, sana link verilmis. arama motoruna pop+up kelimesini verip aratirsan daha önce gönderilmis mesajlara ulasabilirsin. aranacak bölüm olarak webtasarimi ve internet bölümünü sec.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bu konuya yanıt olarak.
Bu konuyu arayan başka arkadaşlar olabilir diyerekten.
http://nisantasi-ist.com/kuen/dw/ders/default.asp?pg=41
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!