|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
ftp sorunu
selam millet.. bayaadır yazamıyorum ve giremiyorum foruma.. sormayın yaa.. işler çok yoğun.. nefes alamıom sayılır..zabah bi oturuom makinanın başına,akşam jiletle kazıyarak kaldırıolar.. nese fazla çene yaptım.. soruna gelelim.. FTP.... ws ftp ve cute ftp kullanıom.. ve malum.. çok geç gidio dosyalar.. cute ftp'nin yaptığı işlem;servere gidio,user name ve pass'i verio,server onu doğruluo,dosyanın atılacağı dizine gidio,dosyayı bırakıo.ve en küçük image için bile bunu her seferinde tekrarlıo.. ws ftp de aynı ve ayrıca her rootun altına ws.exe die bi zımbırtı bırakıo.. benim yolladığım site, 50 mb nin üstünde.. ve ingilteredeki servere yolluom yani,halimi anlayın siteyi ubdate işlemi 1 hafta sürüo.. ya bunun başka bir yolu yokmu ?? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Valla ne diyelim Allah kolaylık versin...
Bence en iyi ftp programı internet Neighborhood Windows gezgininden işini bitiriyorsun... Ayrıca server'daki alanını bilgisayarında ayrı bir harddisk gibi gösterebiliyorsun.. tavsiye ederim... tucows 'tan hızlı bir şekilde indirebilirsin...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam