»
New window içinde yapılan değişiklikleri kayıt ettikten sonra ana pencereye dönme ve
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
New window içinde yapılan değişiklikleri kayıt ettikten sonra ana pencereye dönme ve
New window içinde yapılan değişiklikleri kayıt ettikten sonra ana pencereye dönme ve ana pencereyi refresh yaptırmak nasıl olur?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
new window dediğin bir pop-up pencere mi?
eğer pop-up pencereyse bunun nasıl otomatik kapatılacağını bilmiyorum.Değişikliği kaydettikten sonra demişsin, aktif bir sayfa kullanacaksın sanırım(ASP,PHP,cgi gibi) ASP ise response.redirect "default.ASP" yada <meta http-equiv="Refresh" content="1;URL=default.ASP"> işini görecektir.Yönlendirilen sayfa zaten refresh yapılmış halde görünür. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
üstün körü anlatmışım değil mi. biraz daha geliştireyim.
ana Explorer penceremizle açtığımız bir sayfada bir bilgiyi güncellemek için bir linki kullanıyoruz. bu sayfada yeni bilgileri giriyoruz ve kaydet dediğimizde bu sayfa bilgileri kaydedip kendini kapatacak ve ana pencere de kendini refresh edip yeni bilgileri getirdiği halde görünecek.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
body nin onUnLoad ve içinde yazacağın javasciptin return değerleri ile alakalı birşey.
eskiden (= kapanmadan önce ) aspturk teki forum un mesaj stili böyleydi. ama tekniğini hatırlamıyorum. bende biryerlerde kayıtlı olması lazım çünkü bir zamanlar ben de merak etmiştim. ama unuttum. kayıtlarda kimbilir nerelerdedir . .bulursam yollarım.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
donme , pencereye , ana , sonra , ettikten , kayit , degisiklikleri , yapilan , window |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!