|
|
#1 (permalink) |
|
|
alta kayan yazı
Arkadaslar ben http://www.zagaonline.net teki gibi(sag ustte) surda su var falan gibi yazi cikarmak istiyorum acaba bunu nasil yapabilirim..Cevaplar icin simdiden sagolun
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
ilk olarak şunu belirteyim o bir java applet (formatı .class olanlardan) neyse onu alabilmen için ya o sayfayı farklı kadedip yeniden HTML programınla açıp ordaki applet adresini alıcaksın yada www.web-tr.com'da da buna benzer birşey var. ordanda bulabilirsin..
şimdi bu çalma olurmu olmazmı bilemem ama o siteyi yapan kişininde bunu kendisinin yaptığını sanmıyorum. neyse tartışmaya yer vermeden yapabilirsin.. iyi günler
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
eğer bahsettiğin buysa;
<marquee align="middle" direction="up" width="200" height="170" loop="1000" scrollamount="1" scrolldelay="1"> <p align=justify> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br> bu yazı aşağı kayar<br></p> </marquee> appletsiz de yapılıyor ![]() en eski yardımcılardan biri olan marqueee
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
inşallah yardımcı olur :
Java Boutique * bu sayfada yüzlerce java applet var .. istediğin de mutlaka vardır .. kolay gelsin ..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!