|
|
#1 (permalink) |
|
|
İçerik Hazırlayan Arkadaşlar Aranmaktadır
Bundan 1 yıl önce aktif internet hayatına başlayan www.alsenin.com için içerik hazırlayabilecek arkadaşlar aranmaktadır. İster kendi sitelerine destek istersede alsenin.com da bir yer edinmek isteyen arkadaşlar realonline@superonline.com`a mail atmaları rica olunur. Sitenin genel içeriği sinema , müzik , wallpaper , screensaver , celebrity .Yani multimedia arşivi hazırlıyoruz. Serverlarımız kendimize ait ve hiçbir alan sıkıntımız yok. Ve bize destek olan arkadaşlara bir kere daha sölemekte yarar buluyorum ; Siteye destek veren arkadaşlar sitenin webmasterlarından olucaklar ve site için de belirtilecekler. mail adresleri , web alanları , news server alanı ve instant messaje alanları olucak. Artı ileriye dönük olarakta sitenin gerek reklamlarından yaralanma fırsatı olucak ve sitedeki kardan pay sahibi olma şansı olucak.Bu tabiki ileriye dönük çalışmalardan birisidir. site hakkında genel bir bilgi bverilicek olursak; Sitemiz Show Tv de online Show da tanıtılmış olup sitenin o günkü hitleri 4000lerde dolaşıyordu.Ancak bu tabiki show tvnin yayını sayesinde oldu. O yüzden yine eskisi gibi olacağından hiçbir düşüncem yok. Şimdiden Herkeze Saygılar. Yakında Sitemiz Yeni Bir İçerikle Karşınızda Olucak ve Sizinde Bizimle Birlikte Olacağınızdan Eminim. Fuat Kurt realonline@superonline.com Not:Sitemiz Şu Anda Bakım Çalışmasında Olduğu İçin Kapalıdır. |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Sayfa görüntülenemiyor
Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. // Sayfa açılsa bir şeyler yazacağımda sayfa açılmıyor ? // ::: ÇALIŞMA OLDUĞUNU OKUMAMIŞTIM.. ÖZÜR DİLERİM :::. (YENİDEN DÜZENLENDİ : MichaeL_OweN tarafından ..)
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
üzgünüm . görmemişim
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
walla kendi sayfamdan kalan zamanlarda yardım etmek isterdim ama bu yazın ortasında zor olur. sonuçta koca sene okul okul.. kışın belki sizlere katılırım.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!