|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Animasyonlarda titreme
Explorer'da açtığım sayfalardaki animasyonlar (flash, gif vs..) titreme yapıyor veya bütün sayfayı animasyonun her karesinde sarsıyor (umurarım anlatabilmişimdir). Windows'u yeniden kurduktan sonra yaklaşık 1-2 aydan beri devam ediyor bu sorun. Bu yüzden flashta rahat çalışmakta mümkün olmuyor. Bir önceki kurulumda bu sorunu yaşamıyordum. Her sitede olmuyor ve her zaman da olmuyor . Mesela http://www.piregwan.com/edito/sommaire.php3 sitesinde her zaman oluyor. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
walla onu ben bir arkadaşa flash itromu yaptırıken kullandırtmıştım. ve sayfaya aşağıki kodu eklemiştim. bu flash içerisine eklentiyle istendiği zaman ekrandaki görüntünün tamamen titremesini sağlıyor.. belki seninki bunndan kaynaklanabilir. işte kod:
<script language="JavaScript1.2"> function shake_xy(n) { if (self.moveBy) { for (i = 10; i > 0; i--) { for (j = n; j > 0; j--) { self.moveBy(0,i); self.moveBy(i,0); self.moveBy(0,-i); self.moveBy(-i,0); } } } } function shake_x(n) { if (self.moveBy) { for (i = 10; i > 0; i--) { for (j = n; j > 0; j--) { self.moveBy(i,0); self.moveBy(-i,0); } } } } function shake_y(n) { if (self.moveBy) { for (i = 10; i > 0; i--) { for (j = n; j > 0; j--) { self.moveBy(0,i); self.moveBy(0,-i); } } } } //--> </script>
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
anlatamadım
bendeki titreme istemdışı, mesela sayfada bir banner var her karesinde sayfa yeniden geliyor. flash dosyaları seyrederken de oluyor. İşin kötü tarafı flashta çalışırken de layerlar titriyor. ve bütün bunlar windows'u yeniden kurduktan sonra oldu.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Senin soruna cevap olmayacak ama benimde bir problemim var.
Son windows yüklememden sonra bold olmayan bütün yazılarım italik oldu. Buradaki yazıların hepsini italik olarak görüyorum. Hatta her hangi bir klasöre (ör. bilgisayarım) girdiğimde sol taraftaki açıklama yazılarıda italik oldu. Aslında çokta güzel oldu ama nasıl oldu bilmiyorum. Bundan önce bu windowsu benki 10 defa kurmuştum böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
iyide bu windows sorunu değilki..
masaüstünde sağ tııkla, görünüme git. orda seçenekler var. hepsi normal yazı tipinden italic yaparsan olur ![]() kısacası bu bir hata değil. kesin bir porgram değiştirmiştir ya da sen..
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Araçlar > internet Seçenekleri > Fonts yada Colors?
ilk soru için de; Araçlar > internet Seçenekleri > Advanced(gelişmiş) > Multimedia ayarlarini bir kontrol et.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
bence ilk önce directX'inin versiyonunu yükselt olazsa ekran kartının sürücülerini güncelleştir olmazsa ekran kartını çıkart başka bi bilgisayara tak aynı sorunu yaparsa o kartı çöpe at yapmazsa makinana başka bi ekran kartı tak aynı sorunu yaparsa windowsu yeniden kur derim
![]() Önce bilgisayarının özelliklerini bir yazsan iyi olurdu... kolay gelsin...
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!