|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Bazı sorular...
Merhaba arkadaşlar.. Bazen bana arkadaşlarım gerek icq gerek mail olarak bazı sorular soruyorlar ama tam olarak cevaplamak gerçekten zor oluyor bu yüzden sizden yardım istiyorum. mesela: bandwith: tam olarak nedir ? nasıl çalışır DNS: ne işe yarar ? site çökmesi: site fazla yüklenme olduğunda nasıl çöker ? Bir klasörü şifrelemek: Wİndowstaki bir klasörü şifrelemek mümkün mü ? programsız bir şekilde.. şuan için aklıma gelenler bunlar. not: bunların ne olduğunu biliyorum ama bilgisayar diliyle.. tam olarak açık ve türkçesini yazarsanız çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Selam sanırım pcmagazine dergisinin internet terimleri sözlüğü işene yarayabilir. Aradığın bütün kelimelerin anlamlarını bulabilirsin.
http://www.pcmagazine.com.tr/rehber/sozluk/sozluk.htm
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
yaw benim amacım winziple şifrelemek değilki..
mesela evdekiler bi dosyaya giremicek. ama bunu dosya gizle şekliylede yapmak istemioyrum
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
antivitamin, o tekniği tamam kullanıyorumda benim şifrelemek istedğim şu sarı dosyalar..
klasör yane..bilgisayardaki her jpg'i şifreleyemem ya..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
klasör şifrelemek için www.download.com'dan Magic Folders adlı programı bilgisayarına yükleyebilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
DNS
Bende Dilim döndüğü kadar DNS söylüyeyim
DNS ağ ortamında server ın client makinalara dağıtacağı ip leri veren bir zamazingo bölece bizim elle verdiğimiz ip leri DNS otomatik olarak verecek ve ip çakışmasını önliyecektir. Aynı zamanda DNS makina adını ( host name ) ip adresine çevirir. Bu işemin tersini yapanada WINS adı verilir bide DHCP varki onuda başka zaman anlatırım..
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
evet ice öle sayılabilir.. çünkü evdekilerde bilgisayar kullanmasını biliyorlar ve artık system klasörünün içinde saklamaktan bıktım
neyse saolun arkdaşlar iyi günler
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!