|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Transparan iframe
Sayfa içinde bir iframe kullanıyorum. Bu iframe nin içindeki sayfada bazı köşe ve boşluklar var. Ben transparan bir iframe kullanarak arka(gerçek) sayfadaki resimi göstermek istiyorum. Acaba transparan iframe olur mu ? Not: İframe nin içindeki sayfada bulunan resimde transparan, ve bununda arkası görülebilmesi lazım.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
eğer sonuca diğer ie sürümlerinde de ulaşmak istersen iyi bir fikrim var.
hazırladığın arkaplanın jpeg'inin o iframe kısmındaki halinden itibaren seç. sonra onuda iframebackround olarak kaydet.. neyse sora iframe olarak açılacak sayfaya bu küçük background dosyasını arkaplan olarak tanıt.. örnek: www.bionicdesign.org umarım anlatabilişimdir.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
..: KuDaK :.. taviyen için çok teşekkürler.
Ama ben iframe yi hareketli bir menü içinde kullanacağım için arka plan sabit kalmıyor. (biraz karışık) onun için bunu uygulayamadım. complex.. senin dediklerini denemek için ie5.5 i yükledim şimdi çok pişmanım bilgisayarım neredeyse yarı yarıya yavaşladı. Ama çalıştı onun için çok teşekkürler. Birde ie5.5 kullananlar bu forumdaki scrollbar ın beyaz renkli olduğunu görmüştür herhalde. Bayaa güzel duruyor.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bunu bende birçok kere düşünmüştüm . Meğersem böyle birşeyde varmış . Ben kendimi kasıyordum okadar piksellerle
Sağolun
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Microsoft tun sayfalarından http://www.microsoft.com/catalog/dis...&subid=48&pg=2 adresinde bazı bilgiler var
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!