|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
code red (kodlar)
code red ile ilgili duyduğum bir haber: adresteki kod kendini HTML sayfasının sonuna ekliyor ve sayfanın çalışmamasına, hata vermesine bundan dolayı da server ın bozulmasına sebep oluyor.. acaba bu doğru mu? ---- kodun bulunduğu adres: (uzun olduğu için buraya yazmadım..) www.tescev.org.tr/atilla/kod.txt
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Alıntı:
ben lisanslı McAfee kullanıyorum ve hiç bir virüs uyarısı vermedi.. öğrenmek istediğim bu kodların nasıl çalıştığı ve gerçekten server a nasıl zarar verdiği idi ..
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
..
www.tepeiletisim.com.tr/imgs/screen.gif
screen shot yaptım ve bu adrese attım .. pc nin verdiği hata orada var.. quite: kardiş sen ne yapmaya çalışıyorsun? sadece bir takılmaydı...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
kodu incelediğimde harddiskimide inceledim ve Help adı altında herhangi bir klasör oluşturmadığını gördüm.
İlk tezim hala devam ediyor ama HTML istemci taraflıdır,sunucuya zarar vermemesi lazım.Geçen gün tv'den verilen bir habere görede bu worm abartılmış,yani yanlış bilgi verilmiş.Amerikadaki bir tren kazası ardından oluşan bir aksaklıktan dolayı serverların bozulduğu söyleniyordu. Ne olursa olsun,kırmayın birbirinizi... İçimizde kötü niyetli kimsenin olduğunu sanmıyorum. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!