|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
bir font...
Merhaba arkadaşlar şimdi başlığa bakarak lütfen bana arşive bak veya şu adrese bak gibi şeyler yazmayın neden ? çünkü forumdaki tüm font ile ilgili konulara baktım ve yazan sitelere.. böyle bir font bulamadım.. Fontun adı PiXEL nerden gördüm ? belki uğramışsınızdır cehennem.com un eski bir tasarımında vardı.. kırmızı koyu pembe renk üzerine olan.. orda yukarıda bu font ile bir yazı vardı.. siteyi yapan kişiyi bulup istedim ama vermedi.. neyse belki biriizde vardır diye sorayım dedim.. zipleyip bana atarsanız elinizdeki pixel adını taşıyan fontları çok sevinirim.. e-posta adresim: kudaktr@hotmail.com
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
http://www.dsg4.com/04/extra/bitmap/index.html burdakilerden olabilir mi?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
microtype sağol ama malesef bunlar da değil.
bulsam dünyalar benim olucak
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
adının pixel olmama ihtimali de var.
Özellikle eski tarz fontlar web ortamında ve de pixel tabanlı grafik programlarında boyutları küçültüldüğünde çok bulanık gözüküyor. Bu yüzden pixel ölçülerine göre yapılmış fontlar var ve bunlara "pixel font" deniyor. Pixel fontlarla ilgili ayrıntılı bilgili: http://www.wpdfd.com/wpdtypo.htm sadece hatırlatayım dedim
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
blackinwhite,
o cehennemin tasarımını HAZEL EYES yapmıştı.. Adam aslında ben istediğimde aşırı yoğundu.. (gerçi hep öyle) neyse bari adını söyle dediğimde adı pixel dedi.. neyse bilgi için sağol
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
ok arkadaşlar siteyi yapan kişi yolladı gerek kalmadı.. ama yinede hepinize teşekkürler..
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
sevgili oky,
tolga' nın verdiği linkten pixel fontlara ulaşabilirsin.. ayrıca arama yaptır, bir çok site bulursun.. Kudak şu fontu biz de görelim, meraklandım
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!