|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ntfs formatı nedir ? sitespring olayında ?
arkadaslar macromedia nın son programını kurmaya calisiyorum trialini yani kurulum sırasında kendini program filesin icinde macormedia klasorun altına attı ileri dedigimde bana soyle bir mesaj veriyor " The destination you've selected is not an NTFS format.This formay is requiedred for Sitespring. Plesa selecet a different drive. " makinemde 2000 professional kullanıyorum ve 256 ram var yani ram 'den dolayı bir problem vermeyecegine göre bu istedigi format konusunda nasıl bir duzenleme yapmalıyım ?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kahramanmaraş/Türkiye
|
Arakadaşım Ntfs Formatı NT 4.0 Ve Win2000 ve üstü işletim sistemlerinde veri güvenliğini korumak için microsoftun geliştirdegi hdd formatı (fat32 gibi) win 2000 pro yu kurarken ntfs dönüştür diye bir şeçenek var onu işaretlemişin ondan dolayıdır mocromadia ntfs formatını desteklemediği için işlem yapamıyordur. bak ssana bir tavsiye hdd ye ancak fdısk atarak kurtarabilirsin. yedek alabilmen için baçka bir hdd tak ve yedeklerini al. Ama sana şunu söyleyeyim fdıskle ntfs göçüremezsin nasıl dersen setup tan hdd yi ON'u OFF yapmazsan hdd yi göçüremezsin. Ok Takılırsan mail ata ok. Tabi böyle bir düşüncen varsa
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
oncelikle cevap verdigin icin saol dostum yaa makinemde herhangi bir sorun yok sukur aman olmasın zaten sirketteki makineme kurmaya calsıtım bu programı ama oyle birseyleri karsılasıncatabi ister istemez kaldım malum. peki bu programı kurup kullanana kimse varmı nedir ne degildir bu yahu ?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Kahramanmaraş/Türkiye
|
Arkadaş işteki sistemin(win9X mi Win200 mi Nt 4.0) kaç bilmiyorum ama sanırım nt 4.0 veya win2000 ise veri güvenliği için kurulurken ntfs formatına çevir diye bir şeçenek vardır nt ve 2000 de bu yüzden olacagını tahmin ediyorum. Kolay gelsin.
İyi Çalışmalar.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
dostum burada ki sistemim win2000 professional herhalde dedigin gibi yani bakalım evdeki wın98 imde deneyecegim programı ama bu programı daha henuz kullanan kimse yokmu yahu yada turkce acıklamaları falan bir site medyasoft sayfasın da da bu konuyla ilgli tam bir acıklama bulamadım maalesef ...
bilenler varsa aktarsınlar da bizlerde ogrenelim bunu olayını kolay gelsin
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!