Zoque.Forum
»
Merhaba Bir Webmaster Arıyorum
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Merhaba Bir Webmaster Arıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Hemen konuma dönmek istiyorum. Benim bir projem var.Bu proje eğitimle ilgili yani webtasarım, chat, internet, bilgisayar vs... Elimde bu konuların kaynakları var... Bir domain adresi alıp eğitim sitemi sürekli güncellemek istiyorum. Bunun için vaktim hazır... Ancak bana bir grup lazım... Yani bana bu sitede yardımcı olabilecek bir webmaster gerekiyor... Fazla birşey bilmesine gerek yok... Bana burda siz sadece tasarım hakkında hangi dili bildiğinizi söyleyin yeter. Sadece HTML bilginiz olsa bile sitemin ekibinde yer alabilirsiniz. Ancak vakit çok önemli... Bana bu işi bırakmayacak webmaster lazım. İnternette bildiğimiz gibi çok projeler piyasaya sürüldü. Ancak hepside yarım kalarak öldü... Ben bu şekilde yarım kalmasını değilde sürekli güncelleye bileceğimiz bir site istiyorum. Bunu için bana bu tip arkadaşlar gerekiyor... Ekibe üye olacak arkadaşlar fazla siteyi güncellemeyecekler... Güncellemeyi ben yapacağım. Neyse daha ayrıntılı bilgi almak ya da bu proje ye katılmak isterseniz lütfen cevap yazın... ![]() |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Aman yanlış anlaşılmasın! NO MONEY!!!
Merhaba Predator,
Kesinlikle para kazanmak gibi bir niyetim yok! Allah 'a çok şükür kazandığımız bize yetiyor. Sadece yeni başlayan tasarımcılar için bilgi vermek ASP, cgi , HTML , PHP vs... öğretmekdir... Para kazanma gibi bir amaç hiç düşünülmedi, düşünülemezde... Ekibe katılacak arkadaşlara ben zaten gerekli bilgiyi verebileceğime inanıyorum... Sana da başarılar diliyorum... |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
OLsun!!!
Arkadaşlar ,
Neden internette web tasarım ya da bilgisayar konularında site var diye bir site daha açmıyoruz. Size şöyle açıklık getireyim, Bir arazi düşünün, bu araziye 30 ağaç dikiliyor, daha 100 ağaç dikilecek alan daha var... Siz bu araziye 30 ağaç var diye bir ağaç daha dikmezmisiniz? Neden ağaçları çoğaltım çevereye katkıda bulunmuyorsunuz? İşte bu örneği eğitim sitesine göre uyarladığınızdan ne sonuç çıkıyor??? Tabiiki herkes "NEDEN OLMASIN?" der... İşte ben bu yüzden bir ekip kurup herkesin tek bir siteye yada aynı sitelere bağlı kalmasını istemiyorum. MaxCoDeR sana ayrıntılı bilgiyi ekip hazır olunca göndereceğim... |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bence de bu kadar geniş bir arşiv içerisinde bu iş zaman kaybı. Kuracağın kaliteli bir ekiple çok daha iyi bir konuda çok daha iyi işler başarabilirsin.
Ha, paranın kokusunu almayınca çok başarılı bir site dahi olsa 2 ayda sıkılacağına inanıyorum, saygılar.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Umarım çok başarılı olursun ama yapacağın şey çok iyi olmazsa arada kaynayabilir. Çünkü sen araziyi ağaçla dolduramazsan, çöplüğü çöple doldurmuş olursun. Yani bu tip şeyler tehlikelidir. Eğer başarısız olursan yaptığının bir çöp yerine konulma ihtimali de var! Ama umarım güzel bir elma ağacı olur....
Ne laf ettim beee.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. mailim'e ayrıntıları yollarsan sevinirim.
zaten böyle bir çalışmaya niyetlenmiştim. webmutfağı'nda böyle bir çalışma yapmayı düşünüyordum. elbette çok geniş olmayacaktı içerik, çünkü ne kadar geniş olursa içerik içerisinde kaybolmak daha kolay olur. ekonomi hocamın söylediği gibi: " iskender kebap yapmayı iyi biliyorsan, iskender kebapçı açacaksın, tavuklu sandviç yapmana gerek yok, çünkü tavuklu sandviç iyi olmazsa iskender kebap müşterilerini de kaybedersin.!"
|
Zoque'a hoşgeldiniz!