|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
mp3'lerini ziple ve şifrele. sonra bunları normal hypermart sunucularına atabilirsin. 15 günde bir kontrol oluyor sanırım.. bu sürede arkadaşın indirir herhalde..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: -
|
www.mp3.com , bir çok amatör gruba mp3 leri için yer sağlıyor kendini bir grup olarak kayıt ettirirsen heralde olay çözülür , gerçi denemedim ama
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Disk hizmeti veren sayfalar kesinlikle işini gorecektir. web sayfana koyamassın ama paylaşım için idealdir.
www.kolayweb.com un kolaydisk hizmeti var sanıyorum ama bu aralar sorunlar olabilir. bu haftasonundan itibaren denemeni oneririm. aslında çok güzel yabancı siteler vardı. 100 mb a kadar cıkabilen alanları olan" ama aklımda yok.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
selamlar ,
@aLha : birkaç şey söyleyeceğim .. kolaydisk te yer alan mp3 ler belli süre sonra siliniyor .. eskiden diskx mi ne vardı freediskx mi ne .. ona yollayabilirsin .. onlar bişey demez sanırım .. aynı kolaydisk gibi .. onlar mp3 e kızmıyorlardı sanırım .. tam aklıma gelmedi adı . kusura bakma.. görüşmek üzere
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Yok öle beleş...
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: paris??
|
teşekkürler herkese.mp3.com da öyle bir hizmet yok sanırım.cd den şarkı kaydettiriyorlar anladığım kadarıyla..
kolayweb açık değil onu da sonra denerim. bende zipleyip şifre ekledim.uzantısını .class olarak değiştirip servera yükleyeceğim. Bakalım.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!