|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Helvetica condensed thin
epey eski bir konu ama, dergiyi pc de hazırlamaya başladığımdan beri bana da dert oldu, 2001 tarihli bu konudaki son mesajdan bu güne truetype ve türkçe helvetica ailesine sahip olan bir arkadaş vardır belki.. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Re: Helvetica Condensed
Evet çok vakit olmuş. Yazdığımı bile hatırlamıyorum bu konuyu. Fakat fontlara özal ilgi duyduğum dönemden beri çok zaman geçmiş. Mesleğim bile artık web elşitirici falan da değil ama. Bi ara azmedip arkadaşlarla font türkçeleştirme işine girecektik. Yaz geldi gevşedik...
Fakat elimde opentype fontlar var... Freehand ne kadar pek beğenmese de bu fontları bi kontrol edeceğimdir. Elime geçmişmi.... Evet bulmuşum
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Unutmuşum yazmışım ama araya Allah bilir neler girdi...
Eliştirilerini bekliyorum. Probleminiz çözülün umarım. Ahanda doğru link. Buraya şettirdim
Mesaj KMC tarafından 30.12.2005 (00:23) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
KMC, bizim zamanın kurtarıcısı sen oldun
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Alıntı:
tekrar indirmeyi deneseniz? (bu arada teşekkür ederim )
kişisel site kişisel şeyler... Mesaj cok_yasa_kamil tarafından 17.05.2007 (04:04) yeniden düzenlendi. Açıklama: teşekkür |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
helvetica ücretli bir font değil miydi ? Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın ama eğer sandığım gibiyse burada paylaşmak forum kurallarına aykırı düşmez mi ?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!