|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Helvetica Condensed
Arkadaşlar. Aslında bu konuda daha geniş bir başlık yazmak isterdim ama benim spesifik problemim özellikle bu fontluğun yokluğu ile alakalı. Özellikle mac'lerde sebil bulunan bu Adobe font ailesi (helvetice yani), PC'lere gelince ve de Windows işletim sistemi ile birlikte bulunması kabus bir font haline geliyor. İki haftadan beri her tasarımcı arkadaşa danışmama rağmen ne Ajanslarda ne de Yeni medyacılarda bulamadım. Derdim şu bu fontu bana sağlayacak bir arkadaş, yol gösterici, abartılı ifade ile kurtarıcı arıyorum. Helvetica Condensed Türkçe ve TrueType font Cevaplarınızı ve özel maillerinizi bekliyorum. ___________________________ not: Umarım bu forum kurallarına ters bir mesaj olmaz. not2: Ayrıca forumda search fonksiyonunu defalarca kullandım. Bulamadım. Belki yanlış soruları sormuş olabilirim demek istiyorum yine de. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
dostum aynı fontu ben bir aydır arıyorum ve kimselerde yok!
hala bulamadım. Eğer bulursan lütfen banada yollarmısın. fireblade@gmx.com.tr
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Aradan Çok vakit geçti... Bilin bakalım ne oldu?
Merhaba arkadaşlar...
KöPage Rankingünün altından çoooook sular akmasına rağmen neoldu tahmi edin.... Helvetica'nın neredeyse biret ikişer tüm türkçe hallerini buldum fakat hala helvetica condensıd'ı bulamadım. Korkarım ki de bulamıyacağım. Birisi yok ki vakti boş olsun da bizim gibi 9 saat çalışanlar için Güzel Türkçe font aileleri hazırlasın, oluştursun... Bu arada Türkiyede gerçekten fontların aile hayatı bozuk... eee ne yazıyorum ben. Espri yapacaktım kendi aklımaca ama çok kötü oldu Aramaya, beklemeye devam.... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
ehe ben de var :P
en kısa zamanda nete atarım.. ama ingilizce
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
ya tolga senin bu helvetica benim aradığım deil.Benim aradığım arial black gibi olan...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
ooo sen de çok şey istiyon walla
|
Zoque'a hoşgeldiniz!