|
|
#1 (permalink) |
|
17 (2nci yıl nedeniyle kapalıyız)
Şimdilik herhangi bir sitem olmasa bile olsaydı bende desteklerdim aftermeth comment 1208 de güzel bir fikir var... birşeyleri de televizyonlar değil internet kullanıcıları belirlesin... saygılar
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
17 Agustos
Merhaba Arkadaslar,
Bende aynen katiliyorum.web sitelerimizi PAUSE konumuna getirme fikri gercektende cok guzel...Hazirlanan gif de guzel olmus.Sahsen ben bu uygulamayi gerceklestiricem... Saygilarimla, Ozan Oztemiz |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
f.g. her cuma düzenldiği park orman partileri bu cuma 17 ağustos 'a denk gelidiğinden dolayı böyle birşey yaptı ayrıca sadece bununlada kalınmadı çeşitli mail gruplarında insanlar o gece eğlence yerlerine gitmeme kararı aldı. Çünkü insanlar bu tarz yerlerde içki içiyor ve sabahlara kadar dans ediyorduki bu 17 ağustos için saygısızca bir hareket olurdu...
Sizce web sitelerini aynı şekilde kapatmanın mantığı nedir neye ara veriyoruz dans? içki? extasy? sex? hemen galeyana gelmeyin bence bilip bilmeden mantıksız işler yapmayın. 17 ağustos saygı suyulması gereken hatırlanması gerreken ve beraberinde getirdikleri unutulmaması gereken bir gece ama bu işinde bir mantığı olmalı... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
f.g. yaptığı mantıklı çünkü ara verilen bir olay var ve bu olaty yaıldığınde gerçekten saygısızlık boyuntunda olan bir olay sizce web siteleride aynı konumdamı? neye ara veriyoruz allah aşkına?
dediğim gibi unutulmamalı tabiki ama alakasız bir olayın aynısını aynı mantıkla yapmak saçma... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben de sitemi tamamen kapatmaktan vazgeçtim ama şöyle bir giriş sayfası hazırladım. kullanmakta serbestsiniz.
supx'in dediği gibi siteleri tamamen kapatmak çok uygun olmaz ama, 17 ağustos bir şekilde ziyaretçiye hatırlatılmalı. ben bunun en iyi şekilde girişte olabileceğini düşünüyorum. normalde giriş sayfası kullanmamama rağmen yarın için bir tane hazırladım. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!