|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
?? = Site içi arama oluşturma = ??
Merhaba. Sitem yazılar üstüne kurulu. Biraz aftermath formatında gibi düşünün ama yorumları yok , neyse konuya gireyim ziyaretçilerin eski konuları aramlarını sağlamak istiyorum. Arşiv hizmeti veriyorum ancak 1-2 ay sonra arşivle tutamayacağım işi.
Bu yüzden keywordlarla site içi arama oluşturmak istiyorum. Bunun hostingini veren bir sayfa biliyor musunuz? Beyahut Dreamweaver 3.0 kullanıyorum , bu bu programla mümkün mü? Teşekkür ederim. Formatımı merek edenler için - www.geocities.com/axhouse |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Eğer hostun ASP destekliyorsa benim internetten bulup türkçeleştirdiğim bir arama motoru ASP scripti var. Motor tek bir sayfadan oluşuyor ve bu sayfayı koyduğun tüm dizini alt dizinleriyle arıyor. Atomz.com gibi siteler 100-200 döküman üzeri için para istiyorlar. Ben 500 dökümanda "a" harfini arattım 2 sn de sonuç aldım. İstersen yollarım sana
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Teşekkürler Hater gönderğin ASP kodu elime geçti..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: ?? = Site içi arama oluşturma = ??
Merhabalar,
bu site içi arama motoru ile ilgili birşey sorabilir miyim? Ben de bir arama motoru buldum gayet başarılı ancak türkçe karakterleri kullanınca sonuç vermiyor. Sizin kullandığınızda da böyle bir problem varmi?Bendeki arama motoru ASP tabanlı, tek sayfa, görülmesini istemediğiniz sayfaları yazınca, o sayfalara görüntülemiyor. Aynı olabilir mi? Ve, eğer türkçe karakter sorunu yoksa ben de bu kodu isteyebilir miyim ![]() Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Re: ?? = Site içi arama oluşturma = ??
http://www.webwizguide.com/asp/sampl...rch_script.asp dan scriptin orjinalini indirebilirsiniz. Tercume edilmesi gereken yer 3-5 satır en fazla.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!