|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
800*600
Dostlar Ben tasarımlarımı 800*600 çalışıyorum fakat daha yüksek çözünürlüklerde izlediğimde tasarımın sayfayı ortalamıyor sola dayalı bir şekilde kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. YArdımlarınızı bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Tablolara değer vererk yapabilrisin, sayfanın bütün içeriğini tek bir tablo içine alırsan sayfa tek parça halinde açılacaktır (IE tablonun tamamı yüklenene kadar sayfayı göstermiyor)
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Sayfa özelliklerinden sayfa düzenini ortalayarak da yapabilirsin sanirim..
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Re: sagolun
Alıntı:
![]() tablosuz başarıyorsan ne âlâ!
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Öneri
Sana bir öneri table kullanırken width lerde % kullanma!.. eğer bunu kullanırsan çözünürlüklerde gene sorun yaşarsın.. her zaman tam olarak pizel kullan..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
web sitesinin temeli table'dır ve çok enteresan bir fikriniz yoksa % yerine px değeri vermek akıllıca olur. Bu, sayfanın her çözünürlükte aynı görünmesini sağlar.
Eğer table'a karşı ciddi bir takıntınız varsa (doktor diyesim geliyor ) layer'lara başvurabilirsiniz. Ben eskiden hep table kullanırdım, artık çoğunlukla layer kullanmaya başladım, daha pratik ve daha esnek.. Ama ortalanmış sayfalara uygun bir yöntem değil bildiğim kadarıyla...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ortalanmış sayfalarda layer kullanmak için framelere başvurmalısın.sayfanı 5 parçaya bölüp sağa,sola,üste ve alta boş frameler koyabilirsin.ortada kalan kısımda da layerlarla yaptığın sayfayı ziyaretçiye ortalanmış bişekilde gösterebilirsin.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!