|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
frame
Şimdi solda frame var üstte var ve sağ alttakide normal sayfa. Sol ve üst sabit fakat sol taraftaki frame in içindeki sayfa oldukça uzun. Öyle olunca sayfanın ortasına bir scroll bar koyuyor, o da çirkin duruyor. Yapmak istediğim sol tarafın yine frame olarak kalması ama kaydırma çubuğunun sağdaki scroll bar ile kayması. İnşallah anlatabilmişimdir, önerilerinizi bekliyorum,SEVGİLER
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
nasıl yapalir bilmiyorum ama, alt taraftaki framelerinin uzunlugu aynı olmalı. dinamik bir sayfaya bu sorun yaratir ileride. mantik olarak yapilamaz gibi geliyor zaten.
1 hafta once ayni sorunla karsilastim. uzayan frame i layerlarla kaydirabilirsin (tasarimina uyar mi bilmiyorum ama...) boylelikle height i kontrol altina almis oluyorsun. iyi calismalar.... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
sağol dediğin gibi tasarıma uymuyor ama aklıma arap sitelerindeki gibi scroll barı solda yapmak geldi, inşallah iyi olur
.İyi çalışmalar.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!