|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
normal bir data cd'si gibi yazman yeterli, herhangi ekstra birşey yapmana gerek yok. ama tavsiyem cd'nin bir klasörüne internet Explorer'ın son sürümünü yükle bu sayede göstereceğin makinede ie yoksa netscape'de azap çekmezsin...
easy cd creator diye bir program var sanırım yeterli bu durumda
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Senin ne istediğini tam olarak anlayamadım ama, ben bu tip teklif geldiğinde nasıl yaptığımı anlatıyım istersen;
Yaptığım siteyi bir klasöre koyuyorum, sonra bu klasördeki index.HTML'ye klasörün dışındaki bir run.HTML ile link veriyorum (bu sayede, autorun desteklemetenler için de fazla kurcalamadan bulmalarını sağlıyorum). Ayrıca bu run.HTML browser kontrolü de yapıyor; uygun değilse, yapması gereken işlemleri anlatan bi sayfa çıkıyor. Uygunsa, index.HTML full screen olarak açılıyor (ben fullscreen olunca daha hoş olduğu düşünüyorum cd'de). Bi de, auturun.inf dosyası koyup, buna da run.HTML'i çalıştırtıyorum.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!